Halden Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Bækkelaget Håndball Elite, Forhåndsomtale

Nå skal det hele avgjøres!

Dagen for siste seriekamp i grunnspillet har kommet når Ulvene tar imot Bækkelaget i Remmenhallen på søndag. Dette er to gamle kjenninger som har utkjempet mange jevne kamper. I Norstrand Arena i oktober ble det 34-34 etter en rotete kamp der ingen av lagene traff godt i forsvar, men boltret seg i angrep. Begge lagene rotet egentlig bort seieren etter tur. BSK ledet 33-31 inn i sluttminuttene, men sløste med skuddbom og tekniske feil. Jonas Jensen skåret først før Jørgen Jansrud ble sentral med 2 raske mål og en 2 minutters utvisning på tampen, som hjemmelaget utnyttet til å utligne i sluttsekundene.

Lagene ligger på tett på tabellen også. Halden på 9. plass, med 18 poeng og BSK på 10. plass med 16 poeng. Seier til gjestene vil altså føre dem forbi Ulvene på innbyrdes. Halden på sin side kan passere både Arendal og Fjellhammer og havne på 7 plass hvis alt går deres vei, så det er fremdeles mye å spille for. Det er moro!! 

Moro hadde det også vært å få fylt opp Remmenhallen og la Ulvene kjenne på magien og energien fra tribunen når det koker.

Så folkens: Kom dere på kamp – Håndball er best i hall!

Hei igjen, Jan Thomas. Hva tenker du om kampen mot Bækkelaget. Det ble uavgjort sist lagene møttes. BSK er jo ujevne med tap for Sandnes og seier mot Nærbø tidligere denne mnd. Bortsett fra å kjempe om hver ball og holde seg til kampplanen. Hva skal vi spesielt passe på? – altså hvordan er BSK når de er på sist beste?

– Som du sier så har BSK vært veldig variable. De har et høyt toppnivå når de er som best. De har en god bredde med mange gode spillere. BSK er som best når de får forsvars-fireren til å fungere. Da vinner de en del baller og gjør mange kontramål. Der er de sterke og det må vi unngå.

Så må vi stå godt i forsvar, spesielt mot Dolberg, Christensen, og Johansen/Solheim på høyre bakspiller posisjon. En annen ting vi må se opp for er deres linjespiller Lagerhuus som var meget god mot oss sist og holder et bra nivå. Stopper vi kontringene spesielt og noen av de nevnte spillerne vil vi ha gode muligheter på søndag.

Av: Odd Petter Nilsen