Kolstad-Halden Topphåndball, Kamprapport – Halden

Kolstad-Halden Topphåndball, Kamprapport

Fikk grundig bank i Trondheim

Det ville seg på ingen måte for Ulvene i Kolstad Arena i kveld bortsett fra de tre første minuttene av kampen. Da sto det 2-2 etter mål av Morten og Thomas. Etter det ble det bare skuddbom i 9 minutter og Kolstad gikk opp i en 7-2 ledelse før Joshua fant nettmaskene bak en, for kvelden, utrolig Torbjørn Bergerud i Kolstad målet. Halden hadde mange gode sjanser, men Bergerud tok alt. Ulvene skjøt rett og slett for dårlig, og det ble skjebnesvangert. Selv om Neupart var godt med i starten, så radet Kolstad opp forholdsvis enkle mål etter skuddbom eller tekniske feil hos Halden. Forsvaret var veldig passivt, returløpet slapt og duellspillet det samme. Ulvene mistet rett og slett seg selv.

Det betød pauseresultat 21-8. Bergerud med 69 i redningsprosent. 17 skuddbom og 8 tekniske feil på Ulvene. Det var slett ikke bra.

2.omgang fortsatte verre. Etter 10 minutter sto det 32-10 på tavla. Så roet kampen seg noe. Halden benyttet sjansen da Bergerud tok kvelden, fikk hull på byllen i angrep og skåret 4 raske mål. Ulvene fant noe av seg selv igjen selv om det fremdeles var rikelig med skuddbom og tekniske feil, ble det litt lavere skuldre, pusting med magen og litt form på spillet. Bl.a. skåret Håvard 3 mål på 59 sekunder – alle assister fra Truls, som ellers hadde en sjeldent svart dag på jobb. Jan Thomas lot alle spillerne få spilletid mot slutten av kampen og Linus Mork-Johansen skåret sitt første eliteseriemål. Moro!

Ikke mange Ulver lyktes i dag. Thomas hadde OK flyt i perioder.  Joshua sto ok i forsvar, hadde forholdsvis god uttelling på skudd og hadde mange assist. Morten spilte seg opp utover kampen – litt uheldig med valgene sine i forsvar, men god skyting. Håvard slet mer i forsvar enn vanlig, men var god på gjennombrudd. Kristian skåret 4 mål og var aktiv på strek og Isak satte sin skåring nr. 7 og 8 i eliteserien. Godkjent av begge.

Ny ball mot Bækkelaget i bunkersen søndag – det er da det gjelder!!

Mål: Morten 4/5, Kristian 4/6, Håvard 3/5, Thomas 3/7, Isac 2/3, Joshua 2/5, Truls 2/15, Linus 1/1

Redninger: Neupart 16 % – Jonas 25 %

Topp tre

1. Morten
  2. Thomas og Kristian
  3. Håvard

Det ble ingen god kamp Jan Thomas. Selvsagt ingen tvil om hvem som er det beste laget. Det er som forventet, men vi burde vel fått til en del mer likevel. Noe du likevel er fornøyd med? Hva var du minst fornøyd med (bortsett fra skytinga, da)

– Ja, det var stor forskjell i dag og vi får oss en skikkelig lekse. Syns vi starter helt ok, kanskje for passive på skytterne til Kolstad og slipper de for lett til, men i angrep spiller vi ok. Kommer til gode sjanser, men brenner dem og Bergerud stopper omtrent alt. Det fører til veldig mange kontringer for Kolstad og om jeg ikke minnes helt feil så går det fra 6-3 til 12-4. Derfra og ut blir det veldig tungt.. Kolstad stenger bakover med godt forsvar og Bergerud fortsetter å redde, det fører til en haug med kontringsmål og vi blir løpt i senk.

Vi får mobilisere mot Bækkelaget det vi kan, så er det fortsatt en mulighet for å nå sluttspill.

Håper på en fullsatt hjemmearena i bunkersen og at mange møter opp til gratiskampen for å lage skikkelig liv