Halden Topphåndball inviterer til «Kronekampen 2023»! – Halden

Halden Topphåndball inviterer til «Kronekampen 2023»!

Sesongen spisser seg til, og det nærmer seg en avgjørelse om hvem som kommer sluttspill. Etter en økonomisk tøff sesong hvor fokuset stort sett har handlet om andre ting enn det sportslige, så har gutta mot alle odds satt seg i en posisjon hvor de kan komme til sluttspill. Det står det enormt respekt av!

Kronekampen vil i år være et viktig bidrag for å sikre vår drift, og gi alle en mulighet til å komme på kamp uten å betale for det. Remmenhallen har et makstak på 490 tilskuere og vi ønsker oss fulle tribuner med mye liv og røre, og selvsagt et spennende oppgjør ute på gulvet der kampen om hvem som kommer til sluttspill blir avgjort. 

Vi oppfordrer privatpersoner og bedrifter til å delta med et valgfritt beløp pr. tilskuer som kommer. Du står fritt til å velge beløp og du kan sette en øvre grense for hvor mye du ønsker å støtte med. Vi har i år snittet på 375 tilskuere.

Vi håper så mange som mulig har mulighet og ønsker å bidra til årets «Kronekamp». Kanskje blir det også tidenes siste kamp i Remmenhallen? 

Vi håper også at så mange som mulig kommer i hallen og støtter gutta i årets siste seriekamp hvor det står om en plass i sluttspillet! 

Her ligger årets «Kronekamp-invitasjon» med det fantastiske bildet fra Cupfinalen i 2018 😄