Ny høyreback klar for Halden Topphåndball – Halden

Ny høyreback klar for Halden Topphåndball

Benjamin Holm har signert en 2-års kontrakt med HTH fra kommende sesong. Benjamin kommer fra Skive fH i dansk 1. divisjon.

Hovedtrener Jan Thomas Lauritzen sier følgende om signeringen:

«Vi er veldig fornøyd med at Benjamin har valgt å spille for Halden Topphåndball neste sesong. Benjamin er en dyktig toveisspiller, hvor han hovedsakelig dekker høyre 2’er posisjon i forsvar. Han er en eksplosiv og hurtig spiller med gode mann mot mann ferdigheter. Han er en god duellspiller med et hurtig og godt skudd. Han er en spillende høyre back med gode vurderinger og vi tror han vil passe meget godt inn i Halden Topphåndball.»

Benjamin sier selv følgende:

«Der er flere grunde til at jeg har valgt Halden, den ene er at jeg føler det rent sportsligt giver mening og er et skridt opad. Den anden er at jeg har kigget i Haldens retning tidligere, og der har været gensidig interesse fra begge parter.
Halden har været imødekommende fra første snak, og udtrykt deres interesse, det vægter højt hos mig. Til sidst har jeg kun hørt godt om Halden, så jeg er glad for at de har kigget min vej!
Så jeg glæder mig bare til at tage uniformen på og blive en af ulvene!»