Joshua Grace forlater HTH ved sesongslutt – Halden
Foto: Hans Petter Wille

Joshua Grace forlater HTH ved sesongslutt

Josh har etter en lengre periode i tenkeboksen kommet frem til at han ønsker nye utfordringer etter sesongslutt. Vi har hatt gode og konstruktive samtaler med Josh og hans agent, men dessverre ikke lykkes å lande noen ny avtale. 

Jan Thomas Lauritzen sier følgende:

«Det er vemodig å skulle ta avskjed med Josh ved sesongslutt. Josh har vært en fantastisk bidragsyter i snart to sesonger, både på og utenfor banen. Men alle gode ting har også en ende, og Josh ønsker å prøve en ny utfordring, noe vi selvfølgelig respekterer. Det har vært en sann glede å trene Josh disse to sesongene, og den neste klubben som får han er veldig heldige!»

Hans Fredrik Cordt-Hansen:

«Det har vært skikkelig kult å bli kjent med Josh, både som spiller og ikke minst person. Josh har levert på et høyt nivå over en lengre periode nå, og vært en veldig viktig bidragsyter. Josh har ikke bare levert bra på banen, men han har også vært ansatt med sosiale medier og web, hvor han har gjort en utmerket jobb! Vi ønsker å takke Josh for den fantastiske jobben han har gjort, og ønsker han masse lykke til med nye utfordringer!»

Joshua Grace:

«Det har vært snart to fantastiske år for meg og familien min i Halden og vi har trives utrolig godt her. Jeg er veldig glad for å ha vært en del av HTH og det har vært kjempegøy å spille håndball i klubben. Jeg kommer til å savne dette samt alle rundt laget veldig mye! Det er heldigvis ikke helt over enda og vi kjemper fortsatt knallhardt for å sikre oss en plass i sluttspillet.
Det er ikke noe på plass for fremtiden ennå, men det riktige for meg er å prøve nye utfordringer.»