Halden Topphåndball-Fjellhammer, Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Fjellhammer, Kamprapport

Ulvene fikk skikkelig bank i Remmenhallen

Halden var på ingen måte klar for kamp i kveld. Dårlig skyting, mye tekniske feil og passivt forsvar ga gjestene fra Fjellhammer en flying start på kampen. Fjellhammer bøtta inn mål fra 9 meter der Mitrovich og Köpp scoret akkurat som de ville uten nevneverdig press. Etter 12 minutter måtte Jan Thomas ta timeout på stillingen 5-10. Da hadde Ulvene bommet 5 ganger og pådratt seg 3 tekniske feil allerede. Timeouten hjelp ikke så mye og Halden spilte fremdeles uten energi og virket stresset og rådville. Fjellhammer ga ikke fra seg initiativet og ledet fortjent med 6 mål til pause – 13-19. I tillegg til at utespillerne hadde trøbbel med å overliste gjestenes gode keeper hadde hverken Neupart eller Jonas Stenersen i Halden-målet en eneste redning i løpet av de første 30 minuttene. Det er meget sjelden kost.

Halden hadde selvsagt hatt en alvorsprat i pausen og var langt friskere både i angrep og forsvar i 2. omgang. I tillegg startet Neupart sterkt med flere redninger på rad og Ulvene var 3 mål nærmere allerede etter 5 minutter. Skulle det snu? – Dessverre skulle det ikke det. Forsvaret lot gang på gang Köpp og Mitrovitch komme til gode skuddsjanser etter enkle trekk og de bommet sjelden. Ulvene var ikke like nøyaktige i det de gjorde og det initiativet de tok i starten av omgangen forsvant.  Fjellhammer var best og spilte til tiden skjorta av hjemmelaget. Neupart fortsatte å stå bra ut kampen og hadde 9 redninger i 2. omgang.  Mounir og Joshua spilte seg fint opp i siste del av kampen og Sander hadde en god dag på høyre kant. Jørgen bedret skytingen betraktelig etter en meget rufsete innledning av kampen, men tok for mange skudd i dårlig posisjon. Truls, som var den offensive beholdningen i 1. omgang med over halvparten av målene, falt av i angrep etter pause og ble stående uten scoring siste 30.

Fjellhammer vant fortjent i bunkersen. Det gjorde de med godt forsvarsspill, tunge og presise skudd, godt samspill og godt keeperspill.

Ulvene var ikke skikkelig på plass i dag. Det var litt det samme som mot Haslum sist. Da holdt det til poeng, men i dag var poengene langt unna.

Nå er det samling i bånn og sørge for å være klare til bortekamp mot Runar neste helg!

Mål: Truls 7/8, Joshua 6/11, Jørgen 6/11, Mounir 4/4, Sander 2/3, Jonas J 2/4, Morten 1/2, Kristian 1/1, Jonas N 1/2.

Redninger: Neupart – 9 på 40 skudd

Topp tre:

1.      Truls

2.      Mounir

3.      Joshua

Det ble full stopp i dag, Jan Thomas. Hva var det som, i hovedsak, gikk galt?

–        Det ble full stopp i dag, ja. Syns vi taper kampen i første omgang. Syns vi blir alt for passive og energiløse og vi kommer bakpå med en gang. Vi blir skutt litt i senk av Köpp og Mitrovic og gjør en veldig dårlig omgang. Syns vi klarer å samle oss litt i andre omgang og gjør et forsøk på å ta de igjen. Føler vi får snudd kampbildet litt og er et par ganger 3 mål bak men vi treffer ikke bakover i 6:0, eller 5:1, og Fjellhammer treffer ok på 7 mot 6, spesielt Köpp fortsetter storskytte og vi slipper hele 37 mål bakover på hjemmebane. Tung kamp i dag og Fjellhammer var det beste laget i dag, så får vi mobilisere og kjempe oss på rett spor i neste kamp.