Halden Topphåndball-Fjellhammer, Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Fjellhammer, Forhåndsomtale

Endelig hjemme i bunkersen igjen!

Tabell – tier Fjellhammer tar turen fra Lørenskog for å revansjere 5-målstapet Halden påførte dem i november. Gjestene har slitt litt etter en ganske god start på serien med 4 seiere på 7 kamper. Siden har poengene sittet lenger inne og Fjellhammer har bare fått med seg tre poeng siden lagene møttes sist. Det fikk de etter uavgjort mot Drammen og storseier mot Bækkelaget- Altså: Ustabile, men med høyt toppnivå!

Ulvene på sin side har 3 seiere på de siste 4 kampene og virker ganske trygge og stabile i spillet sitt. Litt rustne mot Haslum sist søndag var de og må heve seg flere hakk skal de slå Fjellhammer. Det tror vi fort de kan gjøre hvis de finner tilbake til flyten de hadde i starten av desember.

Ta dere en tur i Remmenhallen til søndag – det blir garantert god underholdning.

Dette tenker assistenttrener Sigvald om kampen:

«Seieren mot Haslum var viktig, den viser at vi har tatt steg denne sesongen. Det å vinne i Nadderud er vi ikke bortskjemte med, i tillegg holder vi ryggen til Runar på tabellen. På søndag står Fjellhammer for motstanden i Remmenhallen. Fjellhammer er et lag som har blitt tippet og har uttalt selv at de skal til sluttspill, den målsettingen kjemper de fortsatt for. Etter 15 spilte kamper har laget 5 seire, 1 uavgjort og 9 tap. Dette gir 11 poeng og en 10. plass på tabellen. Opp til sluttspillplass er det 3poeng opp til KRS. Derfor blir poeng og seier i innbyrdes oppgjør er viktig for oss med tanke på at vi er på tabellen, og vi vil få en fin avstand nedover til Fjellhammer. Laget fra lørenskoghallen vinner ofte når de får kampene inn i sitt spor med mye fighting og engasjement på og uten for banen. Vi er klare for å stå opp i krigen og skal vise igjen at vi er et godt lag. Fra sist oppgjør i har laget byttet trener, ut har Kristian Bliznak gått og inn har Robert Hedin kommet. Loke Brasen og Vegard Bakken Øien har vært periodevis gode på mål, eks HTH’er i Aleksander Mitrovic på høyre back sammen med playmaker Mirko Vicentijevic har vært fremtredende i det offensive spillet. I tillegg har de fått tilbake Eirik Köpp fra skade. Utover det har de mange gode jevne spillere noe som gjør at scorer jevnt over hele banen. Dette blir en ny kamp hvor vi er nødt for å være 100% tilstede gjennom hele kampen. Udda-mentalitet må være der, og vi er klare for å gå i krigen. Håndball er best i hall, ta turen til Remmenhallen for å støtte ulveflokken.«

Av: Odd Petter Nilsen