Ulvene starter vårsesongen på søndag! – Halden

Ulvene starter vårsesongen på søndag!

Nå begynner siste del av sesongen! Søndag 5. februar spiller Halden Topphåndball mot Haslum borte i Nadderud Arena klokken 18.

Ulvene har vist god form i sesongen så langt og det har blitt 9 seiere av 14 kamper, som har resultert i en 5. plass i tabellen.

Jan Thomas sier følgende om den resterende del av sesongen:

«Hei kjære venner av Halden Topphåndball! Nå går vi snart igang med de resterende kampene i REMA 1000-ligaen for sesongen 22/23. 

Etter 14 spilte kamper ligger vi på nåværende tidspunkt på en 5 plass. Smak på det folkens, Halden nummer 5 i Norge! Vi har hatt en flott sesong til nå, og guttæne har spilt en flott og underholdene håndball. Mange har prestert på et høyt nivå og flere av unggutta melder seg på. Hovedmålet vårt som ligger i bunn er å sikre oss et sluttspill (8 beste) og vi vet det kommer til å bli et race de siste kampene. På plassene bak oss jakter Bækkelaget, Arendal og Kristiansand, og de vil fortsette med å plukke poeng her og der, og med det strebe seg oppover på tabellen. 

De som er utenfor sluttspill akkurat nå er Fjellhammer, Nærbø, Sandnes og Haslum, og jeg er sikker på de vil gjøre alt de kan for å avslutte sesongen på best mulig måte. Fjellhammer har vi alltid kjempet mot når det gjelder sluttspillplass, og den kampen ligger der fortsatt. Nærbø ser jeg på som en stor utfordrer som kan ta mange poeng nå i slutten av sesongen. De har fått tilbake Andreas Haugseng fra Elverum, og har nå stort sett det samme mannskap som vant EHF European Cup i fjor. 

Sandnes og Haslum er akkuratt nå  poengmessig langt bak, men kapable til å ta poeng fra de fleste. De har spilt mange tette og jevne kamper til nå, som i sluttsekundene ikke har gått i deres favør.. Haslum ruster opp og har fått inn betydelige sponsormidler. De har hentet Stig Tore Nilsen fra Elverum og neste sesong kommer Sander A. Øverjordet som spilte for Norge under VM i Sverige/Polen.

Hva så med oss i Halden Topphåndball?

Det jeg kan love er at vi alltid kikker oppover. På nåværende tidspunkt ligger vi nummer 5, men vi vil kjempe om høyere plassering. Er det realistisk? Usikker, men vi er en gjeng som vil gjøre alt for å prøve å klare det.. Vi skal kjempe og sloss det vi makter, så vet vi det er mange som jakter akkurat det samme som oss. 

Så kjære venner! Møt opp i hopetall og støtt oss i de resterende kampene, det kommer til å bli spennende💪🧡🖤»

Neste hjemmekamp spilles 12/2-2023 i Remmenhallen mot Fjellhammer!