Truls Grøtta drar utenlands – Halden

Truls Grøtta drar utenlands

Etter flere år i Halden Topphåndball tar Truls det neste steget utenlands.

Jan Thomas:

«Det er selvfølgelig veldig synd å miste Truls, men han har virkelig gjort seg fortjent til denne muligheten. Truls har vært blant ligaens beste spillere over en lengre periode nå, og er nå klar for å ta det neste steget utenlands. Historien til Truls er helt unik, og bør være til inspirasjon for andre. Vi ønsker Truls masse lykke til i Malmö, og gleder oss til siste halvdel av sesongen sammen med han.»

Truls:

«Det er så klart vemodig å forlate HTH. Jeg har vært her i syv år, og Halden har vært en stor del av livet mitt. Omtrent hele mitt voksne liv har jo blitt tilbrakt her. Jeg har fått venner og minner for livet, noe som selvfølgelig gjør det trist å dra. Samtidig føler jeg meg veldig klar for å ta det neste steget, og gleder meg til å prøve meg i Malmö. Nå skal vi ha fullt fokus på siste halvdel av sesongen, slik at avslutningen blir best mulig.»

Vi ønsker Truls lykke til videre!