Jonas Stenersen signerer ny kontrakt med HTH – Halden

Jonas Stenersen signerer ny kontrakt med HTH

Daglig leder Hans Fredrik Cordt-Hansen sier følgende om re-signeringen:

«Det er med stor glede vi kan annonsere at Jonas Stenersen har forlenget sin kontrakt med Halden Topphåndball frem ut 2023/2024-sesongen. Jonas er en bærebjelke i laget, som nyter stor respekt blant spillergruppa og trenerteamet. Dessverre har en skade ødelagt Jonas sin sesong så langt, men forhåpentligvis så er han ikke så langt unna et comeback. At vi får på plass denne avtalen med Jonas er utrolig viktig for oss. Jonas er en kulturbærer i laget, og en som alltid går foran. Det er kvaliteter vi setter stor pris på i HTH. Når denne avtalen nå er i boks, så er det bare å glede seg til Jonas er tilbake i spill!»

Jonas Stenersen sier følgende om signeringen:

«Glad for å ha skrevet under enda et år med HTH. Gleder meg til resten av denne sesongen og neste og håper jeg kan holde meg skadefri.»

Vi gleder oss til videre samarbeid!

For ytterligere kommentarer:

Daglig leder, Hans Fredrik Cordt-Hansen – 453 97 494

Hovedtrener, Jan Thomas Lauritzen – 467 48 108