Halden Topphåndball-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Nærbø, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport

Ulvene tok juleferie for tidlig – fikk bank av Nærbø.

Halden var ikke til å kjenne igjen fra Arendalskampen onsdag. Forsvaret var passivt og hang ikke sammen. Da fikk ikke Neupart den hjelpen han trengte og redningene uteble. 8 redninger på 60 minutter blir for lite. I angrep scoret Ulvene bra med mål i første omgang, men det hjalp lite når Nærbø også scoret stort sett i hvert eneste angrep. Skikkelig Hawaii, altså. Spørsmålet var hvilket lag som første skulle få orden på forsvaret. Det laget ville ta poengene. Dessverre var det gjestene, dvs. det var vel hovedsakelig målvakt Christensen som steppet opp og reddet flere 100 % – sjanser fra Ulvene. Halden var i føringen med 1-2 mål lenge, men energien og samhandlingen i forsvar tok seg ikke opp utover 2. omgang og følelsen på tribunen var at det bar feil vei. Det stokket seg mer og mer i angrep for Halden også, men hverken benk eller spillere fant noe løsning på dette og Nærbø tok over kampen og utspilte et mer og mer rådløst hjemmelag. Nærbø vant det siste kvarteret 11-3!

Halden hadde muligheten til å befeste en glimrende tabellposisjon før juleferien, men var rett og slett ikke på nett i dag. Angrepsmessig bra i 45 minutter, men kun 2 mål de siste 13 da kampen skulle avgjøres. Joshua ble toppscorer med 6 sammen med Morten. Isak var eneste med full uttelling og 5 flotte mål. Truls ble heldigvis friskmeldt til kampen, ble matchet forsiktig, men scoret likevel 5 spillemål. Bakover fant Halden aldri ut av et godt Nærbø angrep med gode kombinasjoner, god duellstyrke og god samhandling. Ulvene ble rett og slett feid av banen mot slutten av kampen. Thomas, som var sykt god i forsvar mot Arendal, spilte nesten ikke i dag og burde kanskje fått tillit i et rufsete forsvar som bl.a. slapp til 11 mål fra linja(?)

Oppsummert: Ganske godt angrepsspill med god skyting i 45 minutter før det ble bråstopp. Forsvar under pari hele kampen med en fallende kurve utover i 2. omgang. Nærbø var akkurat så gode som vi vet de kan være og hadde mest energi og trua i dag.

Mål: Joshua 6/11, Morten 6/8, Isak 5/5, Truls 5/7, Jørgen 4/6, Jonas J 2/8, Jonas N 1/3, Mounir 1/2.

Redninger: Neupart 8 av 44 skudd = 18 %

Dette var siste kampen i en god og morsom høstsesong der Ulvene har gledet og underholdt uke inn og uke ut. Nå blir det bra med en god juleferieJ

Topp tre:

1.      Joshua

2.      Isak

3.      Truls og Morten

Der glapp det dessverre, Jan Thomas. Synd å miste poengene på hjemmebane mot en motstander under oss på tabellen. Hvordan vil du beskrive kampen både i forsvar og angrep? Hva gjorde at vi så ofte ble utspilt i forsvar?

– Ja, der glapp det, men slik er det i Rema -1000 ligaen. Syns vi møter et meget bra Nærbø i dag som kommer med et veldig trykk. Føler vi er med i kampen og fører vel når det gjenstår en 20 minutter av kampen. Da må Truls ut etter en kjenning i hamstring og vi må omrokkere litt bakover samt at angrepsspillet vårt mister litt rytme. Vi sliter i forsvar store deler av kampen hvor vi er litt passive på Tord Haugseng i starten. Når vi etterhvert kommer oss frem får de tredd ballen inn til linja og straffer oss veldig der. Vi taper for mange dueller og når vi slipper inn 36 mål blir vi til slutt for langt unna til å få med oss poeng i dag.