Jørgen Jansrud signerer ny kontrakt med HTH – Halden

Jørgen Jansrud signerer ny kontrakt med HTH

Halden Topphåndball er glade for og stolte av at Jørgen Jansrud har valgt å signere en ny kontrakt med klubben. Han har signert en kontrakt som går over de to kommende sesongene. Jørgen kom til Halden i sesongen 21/22 og har vært en meget viktig spiller for oss. Nå er han klar for en spennende reise med nye arenaer!

Jørgen sier følgende om signeringen:

«Jeg valgte å forlenge med HTH fordi jeg trives veldig godt i klubben og byen. Jeg har rett og slett følt meg helt hjemme fra dag 1! Det er også supportere her som heier på oss, godt støtteapparat rundt klubben og jeg trives generelt veldig godt på trening og i kamp. 

I tillegg så blir det veldig artig med nye arenaer. Jeg har likt godt å spille kamper i Remmenhallen, men det at det blir nye arenaer er naturligvis spennende, og gir klubben helt nye muligheter for å lykkes.»

Hovedtrener Jan Thomas Lauritzen sier følgende om signeringen:

«Endelig har vi fått landet en viktig signering i arbeidet med å beholde kvalitet og stabilitet i fremtiden som kommer. Jeg er meget fornøyd med at Jørgen Jansrud har signert til 2025. Han er en veldig viktig spiller for oss sportslig, men han innehar også de personlige kvaliteter vi ønsker oss av en spiller iht Halden Topphåndballs tanker og verdier.

Jørgen har i inneværende sesong vært meget viktig i vårt midtforsvar og han har virkelig tatt steg og stabilisert seg i angrep med et tungt og godt skudd med høy treffprosent (rundt 70% uttelling) som er meget godt til å være bakspiller.

Jeg syns han også er dyktig til å skape god rytme og flyt i spillet noe som gir en stabilitet og trygghet for andre spillere. 

Det føles utrolig godt å vite at Jørgen er med videre, han er en super type, jobber godt og en herlig Ulv å ha med i flokken.»

Daglig leder Hans Fredrik Cordt-Hansen sier følgende om signeringen:

«Fantastisk å få signert Jørgen til tross for stor konkurranse fra utenlandske klubber. Det synes jeg er en fjær i hatten og noe vi kan være skikkelig stolte av. Jørgen er en fantastisk gutt, og ikke minst en veldig god håndballspiller. Jeg mener utvilsomt at Jørgen er blant ligaens aller beste forsvarsspillere. Og i tillegg så er han en meget god venstreback offensivt.

Med re-signeringen av Jørgen sender vi et signal om at vi ønsker å kjempe med de aller beste i Rema 1000-ligaen. Vi har hatt en tøff høst preget av mye usikkerhet knyttet til økonomi, men takket være trofaste samarbeidspartnere og alle i og rundt klubben, så har vi nå muligheten til å se fremover. At Jørgen ønsker å være med på denne reisen gjør meg skikkelig glad og stolt.»

Vi gleder oss til videre samarbeid!

For ytterligere kommentarer:

Daglig leder, Hans Fredrik Cordt-Hansen – 453 97 494

Hovedtrener, Jan Thomas Lauritzen – 467 48 108

Jørgen Jansrud – 479 09 301