Halden Topphåndball-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport – Halden

Halden Topphåndball-Runar Sandefjord, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Kamprapport

Klart tap for Ulvene I Kongstenhallen.

Halden holdt godt følge med gjestene fra Sandefjord de første 10 minuttene til tross for svak skyting. Så tok Runars keeper å stengte målet i perioder og Runar dro langsomt fra til en 4 –måls ledelse til pause. Ulvene sløste som sagt i angrep, bommet 13 ganger på 25 skudd og hadde i tillegg 4 enkle tekniske feil. Dette ga Runar en del kontramuligheter og lette mål. Ulvene på sin side hadde ikke trøkk i kontraspillet. Bakover spilte Halden i perioder bra med Mounir foran i 5:1. Gjestene fikk imidlertid løst dette, fikk strekk på Halden-forsvaret og fikk spilt opp kantene. Særlig på høyre side i forsvar ble det mye baklengs når kanten ble litt hissig på å hjelpe toer litt tidlig. Jan Thomas tok time- out etter en 5 minutters periode uten mål, la om til 6:0 og det ble litt mer trøkk i angrep. Runar hadde mest flyt og fikk bl.a. tak i stort sett alle returer. Ulvene virket ikke helt skrudd på hverken forover eller bakover på banen. Jonas J scoret 4 mål i omgangen og Mounir 3. Ellers var det få som meldte seg på framover. Midtforsvaret kjempet godt, men hang ikke helt sammen og tapte litt mange dueller. Da fikk Neupart litt liten hjelp og 16 innslupne mål var i overkant av hva det burde være.

Andre omgang forløp mye som den første. Ulvene måtte jage og Runar holdt forholdsvis enkelt avstanden. Haldenskudda satt bedre og forsvaret presset Runar til tekniske feil, som ble til noen enkle kontringsmål for Ulvene. Truls meldte seg på som målscorer. Det gjorde Jørgen også. Han scoret som han ville og kunne antakelig scoret mye mer hvis han hadde løsna flere skudd. Han hadde fullstendig tak på Runars keeper hele omgangen og hadde et overtak på Runars høyre side i forsvar. Han spilte imidlertid ballen ofte videre (inn mot midten) i greie scoringssituasjoner og dessuten satt han kanskje litt mye på benken(?) i flere angrep. Joshua hadde to fine mål i omgangen etter mye bom i første og hadde en ganske bra kamp i forsvar. Skytinga var generelt bedre i 2 omgang med 15 mål på 20 skudd. Det var positivt. Hovedårsaken til at Ulvene aldri fikk kontakt var at (midt-)forsvaret slapp til Runars bakspiller Tuzov ganske upresset på skudd fra 9 meter gang på gang og han scora på alt, uten at Halden fant ut av det. Runar ledet med 6 mål da det var 6 minutter igjen og hadde kontroll. Halden la om til 7:6 i et siste forsøk, men overtallsspillet ble ikke godt utført og gjestene hadde egentlig god kontroll helt inn.

En middels kamp med brekket litt på av Ulvene i dag og dermed null poeng mot et Runar-lag som ikke glitret på noen måte.

Mål: Jørgen 6, Truls 5, Jonas j 5, Mounir 4, Joshua 3, Jonas N 2, Sander 1, Morten 1

Redninger: Neupart 10 av 40 skudd = 25 %