Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale – Halden

Fjellhammer-Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale

Halden drar til Lørenskog for å måle krefter med tabellnabo Fjellhammer til lørdag. Hjemmelaget har ett poeng mindre enn Ulvene og en seier her vil smake særs godt. Laget havnet for øvrig på plassen bak Ulvene siste sesong da de tok en 9. plass.

Fjellhammer var godt gående med 4 strake seiere i oktober og god tabellplassering, men har etter det tre strake tap og er revansjesugne.

Assistenttrener Sigvald får ordet.
– Vi slapp med skrekken mot Haslum, Sigvald. Nå skal vi møte Fjellhammer og de har, bedre enn Haslum, skjønt hvordan man vinner kamper. Hva slags lag er Fjellhammer og hva kan vi forvente på bortebane?

– Seieren mot Haslum var viktig på mange måter, godt å få en seier igjen etter uavgjorte kamper og tap for Kolstad i to omganger. I årets serie kan jo alle slå alle, vår uavgjorte kamp mot BSK er et bevis for at det var et sterk poeng når de i går slår Elverum med 4 på bortebane.. Synes vi gjør mye bra over flere perioder i forsvar, store deler av første omgang er det bra struktur og tydelighet på arbeidsoppgavene. Andre omgang er mer oppstykket og det kan virke som om vi ikke står godt nok i forsvar, men det er enkle feil i vårt ankomstspillet eller etablerte som gjør at de kommer inn i kampen. Det som var viktig her var at vi ikke knakk når Haslum kom opp i ryggen vår i slutten av første og midtveis i andre.. At vi vant det siste undertallet 2-0 etter scoringer av Mounir og Morten var avgjørende for kamputfallet.

Fjellhammer er et lag som har blitt tippet og har uttalt selv at de skal til sluttspill. Etter 9 spilte kamper har laget 4 seire (KRS, Sandnes, Runar og Haslum) og 5 tap (Nærbø, BSK, Elverum, Kolstad og Drammen) Så status er nok som forventet fra Bliznak og Co. Poeng og seier i innbyrdes oppgjør er viktig for oss med tanke på at vi er tabellnaboer og vi vil få en fin avstand nedover + beholder kontakten til lagene over oss i det vi nærmer oss halvspilt serie. Fjellhammer vinner ofte når de får kampene inn i sitt spor med mye fighting og engasjement på og utenfor banen. Vi er klare for å stå opp i krigen og skal vise igjen at vi er et godt lag. Loke Brasen og Vegard Bakken Øien har vært periodevis gode på mål, eks HTH’er i Aleksander Mitrovic på høyre back sammen med playmaker Mirko Vicentijevic har vært fremtredende i det offensive spillet. Utover det har de mange gode jevne spillere noe som gjør at scorer jevnt over hele banen. Dette blir en ny kamp hvor vi er nødt for å være 100% tilstede gjennom hele kampen. Udda-mentalitet skal ut i praksis og vi er klare for å gå i krigen. Det fortjener vi etter en god innledning på denne sesongen.

Håndball er best i hall, ta turen til Lørenskoghallen for å støtte ulveflokken.