Halden Topphåndball-Haslum HK, REMA-1000 ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Haslum HK, REMA-1000 ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale

Halden Topphåndball – Haslum

Ulvene har knapt kommet hjem fra poengdeling på Jæren etter en spennende kamp mot Nærbø, før de må legge god slagplan for å slå en gammel kjenning, nemlig Haslum, i bunkersen til søndag.

Bærumslaget har kun en seier i årets serie og den kom mot nettopp Nærbø på bortebane i 3. serierunde. Det betyr at de ligger sist på tabellen og tørster etter poeng. Halden på sin side ligger heller ikke der de vil være tabell-messig og må sette sammen forsvar og angrep enda bedre enn de har gjort hittil i sesongen, slik at de kan vinne de jevne kampene. Haslum er det eneste laget som scorer mindre enn Halden, så en skikkelig forsvarskamp kan fort gi to hjemmepoeng.

Vi spør daglig leder og tidligere spiller Hans Fredrik Cordt-Hansen om hans tanker rundt Haslumkampen:

– Det lugger litt for Ulvene i serien, Hans Fredrik og de trenger noen 2-poengere i de kommende kampene. Nå kommer Haslum på besøk i Remmenhallen til søndag. De trenger i enda større grad å vinne kamper. Hvordan ser du på helgens motstander. Har de bare hatt uflaks eller har de ikke klart å erstatte gode, rutinerte spillere som ga seg etter fjorårets sesong?

– Vi klarer ikke helt å vippe bortekampene i vår favør. Det er marginer som gjør at ikke vi vinner de tre kampene mot Arendal, BSK og nå Nærbø som ender uavgjort. Vi sitter jo med en følelse av at vi fint kunne stått igjen med tre seiere her. Spesielt de to siste mot BSK og Nærbø. Helgens motstander er ganske preget av at gode og rutinerte spillere har gitt seg. De satser veldig ungt, så det er nok mangel på rutine og erfaring som har mye av skylden for at de ligger der de ligger. Haslum spilte en fin kamp mot Elverum, før de fikk det tøft mot Kolstad. Men alt i alt så mener jeg at Haslum er et lag vi skal slå hjemme i Remmenhallen. Men enkelt blir det aldri, så vi må være på fra start, og nekte Haslum en «godfølelse» i Bunkersen!

Av: Odd Petter Nilsen