Halden Topphåndball – Kolstad – Halden

Halden Topphåndball – Kolstad

NM-åttendelsfinale

Onsdag 19. oktober kl. 18:00 – Remmenhallen

Ulvene står overfor nok et stor oppgave når serieleder Kolstad kommer til Remmenhallen onsdag for å spille 4. rundekampen i NM. Gjestene har radet opp 5 strake seiere i serien og ex. landslagssjef Berge har fått akkurat den starten han håpet på.

Halden har spilt mange gode kamper mot Kolstad de siste årene, men denne utgaven av Kolstad er hakket hvassere enn det vi har sett i bunkersen tidligere. Det blir moro!

Ingen har vel glemt Ulvenes siste (fantastiske!!) hjemmekamp mot Elverum og det er lov å håpe at de kan komme opp på samme nivå og gi gjestene fra Trondheim en kamp til døra.

Vi spør som vanlig assistenttrener Sigvald om hans og lagets tanker rundt det som kommer:

-Mot Elverum var det dagen da alt klaffet, Sigvald. Det var hysterisk morsomt  Bra jobba!
Nå er det Kolstad i Remmenhallen i 4. runde / 8-del NM til onsdag. De har vært gode og (litt) heldige med 5 sterke seiere i serien hittil. Hva tenker du om NM-kampen – er det bare å stoppe Smarason og Langeland, så kan dette gå veien??

– Det ble en veldig god opplevelse mot Elverum, synes vi gjør tett på en prikkfri kamp med f.eks. kun 4 tekniske feil, tålmodig og godt bearbeidet plan for angrepsspillet. Vi klarte å balansere tempoet på når vi gikk i kontra mot det å ta det rolig, men også variere mellom å spille 6:6 og 7:6 spill. Nå er den kampen historie og vi må være gode på de neste arbeidsoppgavene som kommer.

«Det e itj vanskeli å skap en prestasjon, det e vær å gjænskap den». Dette er et klassisk utsagn fra Nils Arne Eggen. Det er dette som gjelder for oss nå. Denne kampen blir første møte med storsatsingen i Trondheim denne sesongen. Kolstad har hatt en god innledning på sesongen med 5 seiere på 5 kamper Nærbø 29-27 Bækkelaget 38-20 Fjellhammer 35-25 Arendal 30-25 Drammen 30-29 I tillegg har laget spilt kvalifisering til Europa League hvor man først slo ut Drammen for deretter å tape på straffekast i siste hinder før gruppespillet mot spanske Bidesoa Irun. Laget har til denne sesongen hentet inn mange gode spillere fra en hylle kun Elverum kunne hente på tidligere. Inn har Bergerud fra Flensburg, Smarason fra Göppingen, Gudjonsson fra Kielche og Aga fra Sävehof kommet denne sesongen. Laget Kolstad er et veldig godt og solid lag, med dobbelt dekning på alle posisjoner. De har flere haldenbekjente i troppen med Gabriel Setterblom, tidligere HTH- Kaptein Rasmus Mølgaard (dessverre skadet) og for de som husker godt tilbake i TTIF tiden, Adrian Aalberg på venstre kant. Vår jobb blir å være 100 % klare fra start og det starter på treningen. Forsvaret må være der vi var mot Elverum. Klarer vi det, vil vi få mulighetene til å løpe på dem og de mulighetene skal vi ta godt vare på! Produksjonen av muligheter i etablert angrep skal fortsettes og vi skal være tøffe nok til å ta de «gode» mulighetene som dukker opp etter god bearbeidelse.

Håper vi sees i bunkersen, rammene rundt kampen sist søndag var fantastisk!

La oss gjenskape dette sammen.

Forza ulvene!!!

Av: Odd Petter Nilsen