Halden Topphåndball-Elverum, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale – Halden

Halden Topphåndball-Elverum, REMA 1000-ligaen Menn 2223 > Forhåndsomtale

Kamp i bunkersen igjen!!

Kampsponsor:
(Klikk på bildet for å se mer om bedriften)

Ulvene starter Remmen-sesongen på vanskeligst mulig måte når de tar imot Elverum søndag.

Gjestene har byttet ut mye av mannskapet sitt etter en fantastisk fjorårssesong og har først den siste uke begynt å komme i form. Det er dårlig nytt for Halden.

Det blir uansett moro med kamp på Remmen igjen og i den hallen har Ulvene spilt mange jevne kamper mot Elverum. Joshua er fremdeles skadet og Jan Thomas og Sigvald må legge en god plan for å få utnytte all kompetanse og styrke som ligger i laget uten en naturlig høyre bakspiller. Det har det trent på hele uka, så det tenker vi sitter bra.

Da er det bare for alle som er glad i håndball og Halden Topphåndball å komme seg på kamp i hallen. En full Remmenhall er gull verdt for Ulvene!!

Vi spør Sigvald jva han tenker om kampen til helgen:

-Et dumt tap mot KRS, men nå er det ny ball og Elverum til søndag – i selveste bunkersen! Det satser vi på gjør susen. Elverum ser ut til å ha funnet fasongen med alle nye spillere og var gode mot Drammen tidligere i uka. Det var ikke gode nyheter for Ulvene, men Elverum er likevel ikke på samme nivå (ennå) som de to foregående sesongene. Hva er fokus på treninga fram til søndag?

– Kampen i Kristiansand mot KRS ble like vanskelig som vi trodde på forhånd. Føler at vi ikke kom helt opp på det nivået vi må være på for å vinne kamper på bortebane i Rema 1000 ligaen. Det tapet er bokført og vi får ikke gjort noe med det nå. Vi har sett fremover og er klare for en «Ny ball» på søndag mot Norges desidert beste lag de siste årene. Ja, endelig er vi hjemme igjen! 

Tja, mulighetene for poeng mot Elverum tror jeg blir vanskelig. Deres bredde og kvalitet i spillertroppen er ligaens beste. Dagens Elverumslag er kanskje ikke like navntungt som tidligere sesonger. De har skiftet godt ut til denne sesongen, hvor bakspillerne Blomgren, Borzas, Haugseng, Berg, Anderson har kommet inn, + at de har hentet Awad fra HK Malmø for å erstatte eks HTH’er Solstad på linjeposisjonen. Bakerst danner nå Mizera duo med Imsgard. I tillegg har de beholdt spillere som for eksempel Grøndahl, Nilsen, Langaas, Heldal og ikke minst «vår egen» Kasper Lien.

Kasper er en av flere eksspillere som vi er stolte av! Han er en av flere spillere som har gått igjennom «gutteløftet» i regi av HTH i Nedre Glomma og nå spiller på det øverste nivået i Europa med Elverum og er i tillegg tatt med i kvalifiseringskampene mot Slovakia og Finland for «Håndballgutta». Dette er en inspirasjon for alle som nå er i HTH junioravdeling.

Nå er det som det er og vårt hovedfokus nå vil være å gjøre en god prestasjon, slik som vi har klart hjemme i bunkersen flere ganger de siste årene. Skal vi ha en mulighet til å skape en jevn kamp må vi være veldig strukturerte, vi må unngå å ta «dumme» avslutninger eller tekniske feil når vi ikke er i balanse. I tillegg må det etablerte angrepet være mer tålmodig i oppbygningen, slik at vi får duellene og avslutningene der vi ønsker og vi får mer kontroll på returløpene. Kunsten blir å balansere tempoet i kampen med tanke på når vi skal løpe i kontra og når vi skal ta det med ro for å bruke tid. En liten bemerkning er at på torsdag spilte Elverum mot Barcelona i Håkons hall på Lillehammer for 6.000++, mens de på søndag kan oppleve fult hus på 440.. Alt er mulig! 

Vi gleder oss til å se dere igjen i bunkersen.

Billetter finner du her: https://haldentopp.woow.no/#!/match/buy/537

Av: Odd Petter Nilsen