Tanker om starten av sesongen – Halden

Tanker om starten av sesongen

Vi har spurt Jan Thomas og Morten Linder om begynnelsen på sesongen 2022/2023 og hva de syns om laget sin prestasjon så langt.

Jan Thomas, tre kampe og tre poeng i REMA 1000-ligaen. Det er vel en fin start på serien poengmessig med tanke på de lagene vi har spillet mot. Kan du fortelle tankene dine etter de første kampene? Hva har vært bra og hva må justeres frem mot kampen til lørdag i Kristiansand?

Starten har vært fin, poengmessig. Startet med et sterkt poeng borte mot Arendal og fulgte opp med seier hjemme mot Sandnes. I kampen mot Drammen hang vi godt med et stykke, men fikk det meget tungt i siste halvdel av kampen og tapte klart. Spillet har vært fint bortsett fra en omgang mot Drammen. I NM kampen mot Sandefjord syns jeg vi spiller flott og god håndball som jeg håper vi tar med oss videre inn i seriekampen nå mot Kristiansand. Det blir viktig at vi står godt bakover og at vi klarer å ha flyt og mye bevegelser i vårt angrepsspill. Kristiansand stiller med en brei tropp og et godt mannskap, så vi må gi 100% i alt vi foretar oss om vi skal få med noen poeng på lørdag.

Morten Linder, deilig å se deg tilbake på banen etter noen uker uten håndball i oppkjøringen! Hvordan kjennes hånden din etter en liten tid med skade?

Takk, deilig å være tilbake på banen igjen med gutta, og ikke på tribunen eller som videoansvarlig 😂 Hånden kjennes bedre og bedre ut, men jeg har fortsatt en vei å gå før alt er 100%, så det kommer vel snart håper jeg.

Hva syns du om kampene i sesongen så langt? Er du fornøyd eller er det ting dere må endre på?

Jeg tror vi som lag skal være ganske fornøyde med oppstarten, hvis vi ser bort fra Drammen kampen. Jeg føler vi fortsatt har mye å gå på som lag, og det tror jeg faller mer og mer på plass utover sesongen. For min egen del så skal jeg bare få skutt mye på trening, så jeg finner formen igjen etter skadeavbrekket.

Vi gleder oss til å følge ulvene videre i sesongen og håper å se mange folk på de siste hjemmekamper i Remmenhallen før vi flytter i nye haller!