ØIF Arendal – Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 22/23 > Forhåndsomtale – Halden

ØIF Arendal – Halden Topphåndball, REMA 1000-ligaen Menn 22/23 > Forhåndsomtale

Fredag 2. september kl. 18.30 Sør Amfi

Seriestart!!
Da er vi straks klare for mer håndballmoro etter en altfor lang sommerpause.
Ulvene ser meget spennende ut i år. Stammen er intakt og ny-signeringene ser ut til å ha skikkelig godt potensiale.

Det blir en pangstart på serien med bortekamp mot Arendal der haldenserne kan forvente fulle tribuner og et forsterket Arendal-mannskap med ambisjoner. Arendal kom på en litt skuffende 6. plass i fjorårets sesong og har tatt mål av seg til å komme høyere opp på tabellen denne sesongen. De avsluttet forrige sesong sterkt med finale i NM (3 måls-tap mot Elverum) og slo Elverum i 2 av 5 kamper i sluttspillfinalen, men måtte til slutt bite i gresset for Norges beste håndball-lag.

Ulvene slo Arendal med dunder og brak i Remmenhallen sist sesong (37-25!!), men måtte seg slått med 4 mål i bortekampen etter en rotete kampavslutning. Det er altså lov å forvente seg en tett kamp med poengmuligheter for Halden i Sør Amfi til lørdag.

Vi spør sjefen sjøl, Jan Thomas Lauritzen, om status på laget og tanker før seriestart.

– Hvordan syns du laget ser ut nå og hvordan har de nye kommet inn i laget/spillesystemer?
– Er du fornøyd med oppkjøringen? Alle friske? OG.. hva tenker du om seriepremieren borte mot Arendal?

«Jeg syns laget ser spennende ut foran kommende sesong. Vi har hatt en fin oppkjøring med noen gode kamper og ok resultater. Det har variert spillemessig, men syns de nye spillerne har kommet godt inn i det og vi har fått jobbet godt med spillesystemer og en spille-idé på hvordan det skal se ut. Vi har hatt litt utfordringer med noen små skader under oppkjøringen og usikkert om vi har alle klare til seriestart. Arendal borte er jo en meget tøff og hard kamp. De har fått noen gode ny-signeringer, men vi skal reise sørover med troen på at vi kan overraske og slå bra ifra oss. Det skal bli deilig å endelig komme i gang med seriespillet og krige om poeng igjen

Av: Odd Petter Nilsen