Forventninger til helgens treningskamper – Halden

Forventninger til helgens treningskamper

Så langt i oppkjøringen har ulvene spilt fem treningskamper og det har vært god mulighet å få de nye spillerne kjørt inn og jobbe med samspillet.

I helgen blir det nye muligheter når guttene skal spille Fjellhammer Cup. I kveld (fredag d. 19) 20.00 spiller ulvene treningskamp mot Runar Håndball og i morgen (lørdag d. 20) 14.00 gjelder det Fjellhammer IL. Begge kampene spilles i Lørenskoghallen.

Jan Thomas er tilbake fra mesterskapet med de norske U18 guttene og sier litt om å være tilbake igjen og om forventningene sine til helgens kamper.

«Veldig deilig å være tilbake hos guttæne. Det har vært godt å se nivået på de få treningene jeg har vært med på nå før Fjellhammer cup. Jeg syns gutta ser fysisk bra ut med en bra løpskapasitet og tempo i kroppen. Sigvald har gjort en meget god jobb og samspillet ser også på nåværende tidspunkt bra ut. Jeg er selvfølgelig spent på hvordan vi ligger Ann til de andre motstanderlagene i Rema-1000 ligaen, og vi får en god pekepinn allerede i kveld når vi møter et topplag som Runar. Lørdag har vi Fjellhammer som har forsterket sitt mannskap før årets sesong, så det kommer til å bli tøff motstand. Jeg er optimistisk på våre egne vegne, og jeg gleder meg til å være på kamp med gutta igjen 💪👊.»

Vi ønsker ulvene lykke til i helgen og håper å se dere i Lørenskoghallen!