Jan Thomas og U18 guttene klare for hovedrunden – Halden

Jan Thomas og U18 guttene klare for hovedrunden

I disse dager er vår hovedtrener, Jan Thomas Lauritzen, og de norske U18 guttene til EM mesterskap i Montenegro (4.-14. august). Etter de tre første kampene er det blitt til tre seire. En kjempe prestasjon!

Resultater så langt:
Slovenia – Norge 30-31
Norge – Danmark 32-31
Norge – Serbia 35-28

Dette betyr gruppeseier og to poeng med for hovedrunden. I hovedrunden møter de Sverige og Spania og seier i en av de to kampene vil gi Norges gutter semifinalespill.

I den første kampen i hovedrunden møter Jan Thomas og de norske U18 guttene Spania i kveld kl. 20 (tirsdag 9. august). Onsdag 10. august kl. 18 møter de Sverige. De to beste lagene i gruppen går til semfinale og finaler, de øvrige spiller plasseringskamper. Kampene kan følges på EHF TV (Se lenken under).

https://ehftv.com/home

Jan Thomas, tre kamper og tre seire så langt i mesterskapet. Hva sier du om de første kampene?

«Tre kamper og tre seire ja, det er en kjempe prestasjon. Vi har møtt hard og tøff motstand i Slovenia, Danmark og Serbia. De norske gutta har imponert og vi har spilt veldig bra håndball til nå. Det er sjelden kost for norsk junior og ungdomslandslag på guttesiden å gå til en mellom/sluttrunde i EM sammenheng, det skal gutta ha masse skryt av 👊. Kampen mot Serbia i går hvor vi var oppe i en 13 måls ledelse er det beste vi har prestert hittil.»

Dere er nå videre til hovedrunden med to poeng. Kjempebra! Nå venter Spania og Sverige. Hva blir utfordringene i disse kampene?

«Kampene mot Spania og Sverige blir meget tøffe. Vi har allerede møtt Spania i to kamper tidligere og tapt begge, hvor vi har hatt store utfordringer med deres forsvarsspill. Det blir en av nøklene i den kampen og vi må være disiplinerte i vårt angrepsspill. Sverige har vi også møtt to ganger, som har endt i en ettmålsseier og en uavgjort. Men det igjen viser at det er muligheter, og at vi skal gjøre alt det vi kan for å gå seirende ut i de kampene som nå kommer i mellomrunden.»

Dette blir gøy. Vi ønsker lykke til videre!