Bli kjent med Isak Bakkerud – Halden

Bli kjent med Isak Bakkerud

Vår nye venstrekant, Isak Bakkerud på 180cm og 19 år, kommer fra 1. divisjonsklubben HK Herulf Moss. Nå har han kommet til Halden Topphåndball med kontrakt som strekker sig over sesongen 2022/2023.

Han er den siste av de nye spillerne og vi har selvfølgelig også stilt Isak noen spørsmål.

Nå har vi holdt på med pre-season i noen uker. Hvordan har opplevelsen din av oppkjøringen vært?

«Det har vært en veldig fin pre-season hittil. Alle har levert gode resultater på både løps- og styrketester, og jeg syntes vi har hatt god progresjon på trening siden oppstart.»

Hva er inntrykket ditt av klubben, spillere og trenere så langt? Lever alt opp til forventningene dine?

«Mitt inntrykk av spillere, trenere og klubben er som jeg ble fortalt og forventet. En sulten spillergruppe og et dyktig trenerteam. Jeg har tydelig merket at dette er en klubb hvor alle bryr seg om hverandre, både på, men også utenfor banen.»

Kan du fortelle litt om hva du gjør på fritiden når du ikke spiller håndball?

«Når jeg ikke spiller håndball liker jeg å koble av med andre aktiviteter, padeltennis må nok være favoritten. Jeg er også veldig glad i å drive med forskjellige former for styrketrening. Ellers pleier jeg å tilbringe tid og være sosial med både venner, kjæreste og familie.»

Hvor lenge har du spilt håndball og har du drevet med andre idretter?

«Jeg har spilt håndball siden jeg var 8 år, altså 11 år totalt. Jeg drev med svømming i en liten periode på barneskolen, men det var bare rundt et års tid. Jeg kombinerte på både håndball og fotball frem til jeg var rundt 14 år, før det endelige valget falt på håndball.»

Har du noen ritualer før kamper?

«Før kamp liker jeg å aktivere kroppen med en lett styrkeøkt, ellers har jeg ingen spesifikke ritualer før kamp.»

Hva er forventningene dine til sesongen?

«Mine forventninger til den kommende sesongen er at vi skal krige i hver eneste kamp, og være et lag som kan utfordre de fleste, og et lag ingen er komfortable med å møte. Det hadde også vært kult å komme langt i cupen, og å sikre en sluttspillsplass.»

Vi gleder oss til å se Isak i aksjon i REMA 1000-ligaen!