Bli kjent med Kristian Lornstad – Halden

Bli kjent med Kristian Lornstad

Vår nye linjespiller, Kristian Lornstad på 192 cm og 19 år, kommer i fra rekruttgruppa til Elverum. Kristian er en 03-modell som har hatt en god sesong bak seg både i 2. divisjon for Storhamar (partnerklubbsamarbeid med Elverum) og i Lerøyserien. De gode prestasjonene har medført at han har vært kalt inn på LMY02 samlinger siste sesongen. Nå har han kommet til Halden Topphåndball med kontrakt for sesongen 2022/2023.

Vi har stilt Kristian noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med han.

Nå har vi holdt på med pre-season i noen uker. Hvordan har opplevelsen din av oppkjøringen vært?

«Det har vært en hard start både fysisk og mentalt. Mange nye inntrykk og opplevelser tar mye energi. Men det er sånn det skal være. Ellers synes jeg det har gått veldig fint og begynner å finne meg til rette i gruppa!»

Hva er inntrykket ditt av klubben, spillere og trenere så langt? Lever alt opp til forventningene dine?

«Så absolutt. Det er en bra treningsgruppe med lysten til å bli bedre. Sammen med trenere som gir gode tilbakemeldinger, og legger opp til en god hverdag med trening og sosialt, lever dette absolutt opp til forventningene! Rammen som klubben og trenerne lager gir et godt utgangspunkt for oss spillere til å bli bedre!»

Har du kommet deg godt på plass i Halden? Har du noen favorittsteder enda?

«Per dags dato har jeg bodd hos familie i Fredrikstad i påvente av leiligheten jeg skal leie. Dermed har jeg ikke fått sett Halden i noen stor grad ennå, annet enn der vi har trent. Likevel gleder jeg meg til å bli kjent med folket og byen.»

Kan du fortelle litt om hva du gjør på fritiden når du ikke spiller håndball?

«Da jeg ikke spiller håndball blir det mye restitusjon og mat. Siden jeg er førstegangs flytter må jeg innrømme at vask og matlaging tar en del tid. Dermed blir dette dagene mine så langt. På sikt satser jeg på å få tid til litt jobb og litt skole!»

Hvor lenge har du spilt håndball og har du drevet med andre idretter?

«Jeg har spilt håndball i 8 år og har frem til jeg startet på videregående alltid drevet med andre idretter. Tidligere har jeg spilt mye fotball og drevet med langrenn på vinteren.»

Har du noen ritualer før kamper?

«Noen store og viktige ritualer har jeg ikke lagt meg til før kamp. Det eneste jeg synes er viktig er mye musikk og god stemning i laget i garderoben og under oppvarmingen.»

Hva er forventningene dine til sesongen?

«Mine forventninger til sesongen er å lære mye. Jeg kommer nok til å bruke en del tid på å komme inn i systemer og inn i Haldens type håndball. Samtidig er det min første sesong med et lag i REMA 1000-ligaen, noe som gjør at mange inntrykk og opplevelser skal møtes. Jeg håper også på sikt å hjelpe laget der jeg kan!»

Vi gleder oss til å se Kristian i aksjon ved sesongstart!