Bli kjent med Nicolai Neupart – Halden

Bli kjent med Nicolai Neupart

Vår nye danske målvakt, Nicolai Neupart på 202 cm og 27 år, kommer fra Team Sydhavsøerne i Danmark. Han har nå kommet til Halden Topphåndball med kontrakt som strekker seg over sesongen 2023/2024.

Vi har stilt Nicolai noen spørsmål for å bli litt bedre kjent med han.

Nå har vi holdt på med pre-season i noen uker. Hvordan har opplevelsen din av oppkjøringen vært?

«Det har været hårdt og godt at komme i gang igen, efter en god lang sommerferie. Jeg synes vi har fået trænet rigtig godt, både i hallen og på løbebanen, samt i styrke – så jeg glæder mig enormt meget til at spille nogle træningskampe for at se hvor vi står.»

Hva er inntrykket ditt av klubben, spillere og trenere så langt? Lever alt opp til forventningene dine?

«Jeg har fået et rigtig godt indtryk af det hele. Trænerne har høje forventninger og spillerne har taget godt i mod mig. Jeg synes, at jeg er faldet godt til både i klubben og i byen. Så indtil videre er alt godt.»

Har du kommet deg godt på plass i Halden? Har du noen favorittsteder enda?

«Ja bestemt! Jeg har min kæreste med heroppe og vi er kommet godt på plads i vores lejlighed. Halden er jo en skøn by med god udsigt fra Festningen og flot natur. Jeg har været på Bryggerhuset nogle gange efterhånden, så det vil nok være mit go-to sted.»

Kan du fortelle litt om hva du gjør på fritiden når du ikke spiller håndball?

«Ved siden af håndbolden læser jeg en bachelor i Sport Management, som jeg er færdig med her til januar/februar måned og ellers er det bare afslapning.»

Hvor lenge har du spilt håndball og har du drevet med andre idretter?

«Jeg har spillet håndbold siden jeg var 11 år, så det er efterhånden i 16 år jeg har spillet. Jeg har også spillet fodbold da jeg var barn, men håndbolden tiltalte mig bare mere, så det stoppede jeg med.»

Har du noen ritualer før kamper?

«Nej, ikke rigtig. Dog skal jeg altid lige på toilet inden indløb, ved ikke hvorfor, men det er måske det eneste jeg har.»

Hva er forventningene dine til sesongen?

«Personligt er det selvfølgelig at få en masse spilletid og tage nogle bolde. For os alle i klubben synes jeg, at slutspillet skal være det primære mål. Der er rigtig mange gode hold i REMA 1000-ligaen, men jeg synes vi har et godt ungt hold, som er sulten for at vise sig frem og forhåbenligt skabe nogle gode resultater.»

Vi gleder oss til å se Nicolai i aksjon i REMA 1000-ligaen!