Vi er i gang! – Halden

Vi er i gang!

Forrige uke startet forberedelsene til den nye sesongen som starter med ØIF Arendal borte lørdag 3. september. Frem til da gjenstår det mye trening og flere kamper. Den første uka besto av tester, fysisk trening og komme i gang med håndballen igjen etter noen uker med ressurstrening/egentrening. Testene viste god fremgang både på de «gamle» spillerne, men også de nye har gjort en god jobb i perioden som har vært. Resultatlisten ble følgende:

3000m
1. Isak Bakkerud og Sander Julien
2. Truls Grøtta
3. Jørgen Jansrud

Frivending
1. Mounir Chehri
2. Håvard Jenssen
3. Kristian Lornstad

Knebøy
1. Mounir Chehri
2. Truls Grøtta
3. Jørgen Jansrud

Benkpress
1. Joshua Grace
2. Kristian Lornstad
3. Isak Bakkerud

Seal row
1. Joshua Grace
2. Kristian Lornstad, Håvard Jenssen og Mounir Chehri
3. Tobias Thorbjörnsson, Truls Grøtta, Jørgen Jansrud og Isak Bakkerud

Nykommerne er også på plass! Deilig å se de nye ansiktene i aksjon.

Det vil ikke være noen muligheter for å se HTH-gutta spille oppkjøringskamper på hjemmebane dette året pga. utfordringer rundt hallkapasiteten som råder i Halden kommune i disse tider, med byggingen i Tistedal og i sentrum. Som i fjor har vi valgt å spille mange treningskamper, og de første kampene blir mot veldig god motstand. Laget reiser til Skøvde fredag 5. august for å møte finske topplaget Cocks Riihimäki som spilte gruppespill i fjorårets Europa League og skal ut i ny kvalifisering dette året. På lørdag møter ulvene hjemmelaget IFK Skøvde som er svenske visemestre både i grunnspillet, men også i sluttspillet hvor de tapte for Ystad IF. På Skøvde finner vi også eks HTH Rex Blom.

Rex Blom (PS vår daglig leder Hans Fredrik kan også finnes i bakgrunden!)

På denne turen blir også juniorlaget med for å komme i gang med sine forberedelser til høsten kvalifisering til Lerøy-serien. I Skøvde møter laget juniorlaget til IFK Skøvde på fredag, mens lørdag blir det kamp mot HK Country.

Helgen etter, 12-14. august, spiller laget nye kamper i Follo cup hvor vi skal møte Haslum på fredagen, Fjellhammer på lørdag, før det blir et lokaloppgjør mot HK Herulf Moss på søndagen. I denne turneringen spiller også rekruttlaget som møter Urædd (2.div) fredag, Lillestrøm TH (2.div) lørdag, og på søndag møter de rekruttlaget til Haslum HK.  Dette blir en god matching og en fin målestokk på hvor vi står med tanke på den kommende seriestarten. Se link nedenfor for tidspunkter for Follo Cup.

https://follocuphandball.cups.nu/2022,nb/result/category/31337374

Den 19.-21. august reiser laget til Fjellhammer for å spille i deres Elite Cup, her skal laget møte Runar, Fjellhammer og Haslum. Kamptidspunktene er fredag kampstart 20.00 mot Runar, lørdag kl. 14.00 mot Fjellhammer, og på søndag går kampen kl. 12.00 mot Haslum. Alle kampene spilles i Lørenskoghallen.

Siste test blir mot Bækkelaget enten 24. eller 25. august i Bækkelagshallen. Det blir siste mulighet før serien starter i Sør Amfi mot storsatsende ØIF Arendal.