Tøff avdeling for rekruttene – Halden

Tøff avdeling for rekruttene

HTH’s rekrutter har igjen kommet i en tøff 2. divisjonsavdeling og møter mange lag som har ambisjoner om å ligge i toppen for å lukte på opprykk til 1. divisjon. Sist sesong beholdt laget plassen i siste seriekamp med en seier over BSK2 borte. For mange av spillerne som spilte var dette første møte med voksenhåndballen, i og med at 2.divisjon har ligget «nede» som følge av covid har juniorene mistet verdifull kamptrening på et høyere nivå. Mange kamper ble jevne, men dessverre litt for ofte fikk motstanderen med seg poengene, men erfaringen fra disse kampene er viktig med tanke på utvikling.

Foto: Jørn Kvithyll

Motstandere i de første 2. divisjonskampene er HK Herulf2 søndag 4/9 kl. 15.00 i Sarpsborghallen, Fjellhammer2 torsdag 15/9 i Eidsberghallen, mens den første bortekampen blir borte mot Bækkelaget2 onsdag 28/9 i Bækkelagshallen.

Lagene Halden Topphåndball 2 skal møte kommende sesong er: Bodø HK, Bækkelaget2, Fjellhammer2, Follo2, Harstad, HK Herulf2, Kolbotn, Lillestrøm TH, Linderud/Linje5, Storhamar og Tromsø.

Følg laget og avdelingen her: https://www.handball.no/system/kamper/turnering/?turnid=412174

Og en full oversikt over både herrene og damenes 2. divisjon finner du her: https://www.handball.no/regioner/nhf-sentralt/kampaktivitet/topphandball/2.divisjon/

Foto: Hans Peter Wille