For en fantastisk håndballcamp det var! – Halden

For en fantastisk håndballcamp det var!

Forrige uke holdt vi Select Håndballcamp 2022 i Rakkestadhallen og for noen fantastiske dage det var. Tre dager med forskjellige aktiviteter i fantastiske fasiliteter, både inne og ute, og vi i Halden Topphåndball vil gjerne gi en takk til alle som deltok og gjorde årets camp kjempe gøy. For mer info om dagene og bilder, les og se under.

Dag 1:

På dag 1 hadde vi besøk av den store norske landslagsstjernen og Győri Audi ETO KC spiller, Kari Brattset Dale som instruktør. Hun hadde stor fokus på forsvar, duellspill og guidet deltakerne gjennom gode økter.

Dag 2:

På campens andre dag fikk vi også storfint besøk. Da kom landslagsspiller for herrene Magnus Abelvik Rød som til daglig spiller i den tyske storklubben SG Flensburg-Handewitt, på besøk. Her var det fokus på å skape rom og sette medspillere i gode situasjoner for å gjøre hverandre bedre.

Begge dagene var det også styrketrening, trening med strikker og spil på beachbanen.

Dag 3:

På dag 3 spilte vi interne kamper, både inne og på beachbanen.