Åpning av beachanlegg – Halden

Åpning av beachanlegg

Beachhåndball er en sport som har blitt veldig populær og er i stor utvikling. Derfor synes vi i Halden Topphåndball, at det er fantastisk at det nå kommer et beachanlegg til byen som Halden Håndballforening bygger ved Hjortsberg skole. Nå nærmer det seg at beachbanen er ferdig og Halden Håndballforening ønsker velkommen til åpning av nytt anlegg fredag 17. juni kl. 17.30-19.00! Det blir en kamp mellom Halden Topphåndball og Halden HF damer, kake og grilling av pølser. Alle som ønsker kan prøve å spille denne dagen.

Halden Håndballforening har valgt LEIF GRIMSRUD AS som hovedentreprenør på anlegget og det er et samarbeid imellom FAU Hjortsberg, Halden Topphåndball, Halden Volleyballklubb, Halden Kommune, Sparebankstiftelsen Halden, AMEDIA og NHF Region Øst. Halden Håndballforening blir eier og drifter av anlegget og klubber som vil bruke det må bestille tid via klubben.

Kom å bli med på en gøy ettermiddag. Vi gleder oss!