Hans Fredrik Cordt-Hansen er Halden Topphåndballs nye daglige leder – Halden

Hans Fredrik Cordt-Hansen er Halden Topphåndballs nye daglige leder

Det er med glede vi kan presentere Halden Topphåndballs nye daglige leder, Hans Fredrik Cordt-Hansen. Den tidligere 3-årige HTH-ulven skal altså tilbake til byen men denne gangen skal han ikke ta på seg kampdrakta og kjempe for klubben på banen, denne gangen kjemper han i stedet utenfor.

Hans Fredrik med styreleder Øyvind

Du har mye for deg i disse dager, fast programleder i Håndballforbundets program TettPå, kommentator på Viaplay og Digitaljournalist i NENT. Hva gjorde at du valgte å bli Halden Topphåndballs nye daglige leder?

«Hehe ja, jeg har i hvert fall ikke kjedet meg mye det siste året. Først og fremt så må jeg si at jeg er utrolig stolt og ydmyk over å få muligheten til å returnere til en klubb og en by hvor jeg hadde tre fantastiske år.  Da muligheten for å bli daglig leder her dukket opp, var det rett og slett for godt til å si nei. Klubben går inn i en veldig spennende periode med nye arenaer, og dette er en reise som jeg gleder meg veldig til å være med på.»

Du har mange års erfaring som håndballspiller på toppnivå og har spilt i HTH i flere år. Hvilke fordeler kan denne erfaringen gi deg som ny daglig leder?

«Det er et godt spørsmål. Fordelene er nok som du sier at jeg kjenner klubben, byen, og håndballen godt. Jeg håper og tror at min erfaring innenfor håndballen vil hjelpe meg når jeg er i gang med jobben. Samtidig så er jeg veldig ydmyk med tanke på at jeg aldri har hatt en slik jobb tidligere, og at jeg har en hel del å lære. Mek det ser jeg bare på som en herlig utfordring, som jeg gleder meg til å ta fatt på!»

Halden Topphåndball har spilt mange år på rad i den høyeste serien i Norge og har vært plassert både over og under sluttspills plass. Hva er din fremtidsvisjon for klubben og hva bør du gjøre for å nå disse målene?

«Først og fremst, så skal vi bygge klubb. Det er sikkert litt klisjé å si, men suksess blir ikke skapt over natta. Vi må være ydmyke og jobbe knallhardt for å nå de målene vi setter oss. Samtidig så skal vi tørre å være litt gale, og med en god miks av nøkternhet og galskap, så skal vi utvikle klubben. Det sportslige målet på kort sikt er å være et etablert lag i sluttspillet. Vi skal fortsette å være dyktige på spillermarkedet, samtidig som vi skal bygge HTH som klubb og merkevare. Jeg tenker at det overhodet ikke er håpløst å sikte seg inn på å bli et topp fem-lag i Rema1000 ligaen i fremtiden.»

Kommentar fra styreleder Øyvind:

«Vi er svært glade for å ha Hans Fredrik som HTHs nye daglige leder! Klubben har en spennende tid i vente med en ny arena som vi virkelig håper og tror kan få oss til å ta flere steg gjennom alle ledd. Å være daglig leder i HTH er ikke en jobb men er mer en livsstil og siden Hans Fredrik har spilt på toppnivå i mange år og til og med spilt i klubben, vet vi at han forstår dette. Halden Topphåndball er på vei videre og vi tror Hans Fredrik Cordt-Hansen er rett mann til å hjelpe oss på denne veien.»