Ulvene rundspilt i Drammenshallen – Halden
Hovedtrener for Halden Topphåndball

Ulvene rundspilt i Drammenshallen

I kveld ble Halden mange nummer for små for et velspillende og sterkt Drammenslag. Hjemmelaget hadde kontroll fra første sekund, scoret som de ville og vant alle dueller.

Ulvene holdt nogen lunde følge til 7-4, men så var det bråstopp. Det tok 13 minutter før Halden scoret sitt neste mål og Drammen seilte ifra og kampen var avgjort i god tid før pausesignalet gikk. Drammen var gode i forsvar. Det var aggressive og lå høyt, særlig på venstre toer og dette stressa Halden som ble gående på tvers og var ufarlige. 11 bom og 10 tekniske feil av Halden ga Drammen bøttevis av kontringsmål. I etablert forsvar ble Ulvene hengende etter – de klarte ikke å lage brudd, ballen gikk for fort og Drammen spilte seg enkelt gjennom gang på gang.

Andre omgang var omtrent som den første. Litt bedre. Skudda satt like dårlig, men det var færre tekniske feil. I tillegg sto Jonas S en god omgang i målet selv om han fikk lite hjelp fra forsvaret. Jonas Jensen fikk stilt inn siktet og satte inn fire spillemål og var Haldens beste utspiller.

I dag fikk Halden en skikkelig leksjon av et svært godt hjemmelag som fikk til alt de prøvde på. Her er det mye å snakke om i uka som kommer for spillere og trenere.

Ulvene fikk for øvrig solid støtte av Halden-supporterne som klart vant tribunen.

Målforskjell teller heldigvis ikke i sluttspill – det betyr at det kun står 1-0 til Drammen.

Mål: Jonas J 6, Morten L 4, Casper 3, Jonas N 3, Joshua 3, Håvard 2, Mads 1, Truls 1. Lars Oskar 1

Redningsprosent: Jonas 30

Topp tre

1.      Jonas Jensen

2.      Jonas Stenersen

3.      Halden-supporterne

Tung kveld i Drammen, Jan Thomas! En kort kommentar om hva som var hovedårsaken til overkjøringen?

– Tung dag på jobb, ja. Jeg syns vi mangler kampgeist og innstilling til å by Drammen på en skikkelig kamp. For meg virker det som vi ikke er mentalt klare, og at vi mangler troen på å gi de kamp og vinne. Heldigvis endrer det seg noe etter pause, men vi er mange hakk dårligere enn Drammen i dag. Vi har ikke den rette energien i forsvar og vi har for mange feil og skuddbom i angrep som Drammen omsetter enkelt i kontringsmål på oss. Håper vi klarer å rette opp dette til neste hjemmekamp og at vi gir Drammen en skikkelig fight i bunkersen.