Morten Linder hjemme fra beachsamling – Halden

Morten Linder hjemme fra beachsamling

Halden Topphåndballs eminente høyrekant Morten Linder er nå hjemme etter samling i Frankrike med norske landslaget i bechhåndball og vi har tatt en snakk med ham. Landslagsguttæne vant 4/5 kamper på samlingen, hvor de spilte flere mot Sverige og Frankrike, hvor Frankrike hadde to lag. Landslaget hadde ikke bare Morten som representant fra Halden, Kristoffer Henriksen som spilt med beachlandslaget i flere år nå var også på plass. Samlingen er en av flere foran VM i sommer som spilles i Hellas, Kreta 21-26 Juni.

Morten Linder på samlingen i Provence, Frankrike

Hvordan har det gått for dere i denne samlingen, er dere fornøyde med resultatet og har dere nådd opp til deres målsetting? 

«Jeg syns det har gått fint til å være min første beachsamling, og det var en kjempeopplevelse å være med, så det er jeg takknemlig for. Laget er nok ganske fornøyd med resultatet, særlig med tanke på noen av skadene og slitasjene som har vært under samlingen. Laget vil nok gjøre det enda bedre om man kjenner hverandre litt bedre og blir mer samspilte.»

Hvordan har det gått for deg? Det er din første samling med beachlandslaget, har samlingen vært til forventningene? 

«Jeg er ganske fornøyd med egen innsats, og er vel mest fornøyd med hva jeg har fått lære av de andre gutta, og utviklingen min under samlingen. Samlingen har absolutt svart til mine forventninger, og vi har fått trent mye, og kost oss. Det neste store for beachlandslaget er VM i Juni, og tror at med noen samlinger til, så vil laget gjøre det veldig bra i VM :)»

Til sist noen ord om den første kvartfinalen på onsdag. Hvordan er formen foran den så viktige og spennende kampen?

«Formen før kvartfinalen føles veldig fin, og gleder meg til enda en ny opplevelse med HTH.»