Truls har blitt tatt ut på rekruttlandslaget – Halden

Truls har blitt tatt ut på rekruttlandslaget

Truls har blitt tatt ut på rekruttlandslaget! Etter en fantastisk sesong av Truls der han har tatt veldig store skritt som håndballspiller har han blitt belønnet med en plass på rekruttlandslaget. Samlingen er i Oslo fra 11.-14. april og de skal spille to treningskamper mot Sverige. Dessverre skal kampene mot Sverige spilles for lukkede dører som følge av at de ikke regnes som offisielle landskamper. Vi er stolte over at en Halden ulv fått denne muligheten og ønsker ham lykke til! 

Du har gjort en veldig fin sesong med stor rolle i laget og prestasjoner i HTH og nå har du blitt belønnet med en plass på rekruttlandslaget. Hva syns du om din utvikling denne sesongen og hvordan føles det å få muligheten til å spille på rekruttlandslaget?

”Det føles bra! Utviklingen denne sesongen har vært positiv, spesielt i det offensive. Veldig kult at det blir lagt merke til!

Å få muligheten til å spille for rekruttlandslaget er veldig lærerikt! Morsomt å få kjenne på et høyt internasjonalt nivå! Flere av de på laget spiller i Danmark og Tyskland, så det er et ganske stort steg opp.”