Dobbelsignering for Halden Topphåndball – Halden

Dobbelsignering for Halden Topphåndball

HTH har gjort klart med en ny spennende dobbelsignering for den kommende sesongen, duoen er hentet i fra 1.divisjonsklubben HK Herulf Moss. Venstrebacken Thomas Stenersen og venstrekanten Isak Bakkerud har signert kontrakter som binder dem til Halden for de neste sesongene. Begge har vært en del av juniorlandslaget for årgangen 2002/03 hvor Thomas var med på sist mesterskap i Spania og kjemper om en plass i årgangens siste mesterskap nå til sommer.

Thomas og Isak i landslagstrøya

Trenerteamet sier følgende om signeringene:

«Vi har fulgt begge over tid og har sett en god utvikling som har gjort at vi ønsker å tilknytte oss begge for å bygge et lag for fremtiden. Thomas som er venstre bakspiller har vært en del skadeplaget de siste sesongene, men råmaterialet er veldig spennende. Det samme kan sies om den nye kantkollegaen til Mounir, Isak er en spiller som på mange måter er litt lik Mounir som spillertype. Mye fart, power og gode teknisk ferdigheter.
Utover det at de er to gode lovende spillere, har de begge en veldig god treningsmoral som er et viktig element i vår HTH-kultur.»

Isak om signeringen og hvorfor han valgte HTH:

«Jeg valgte HTH som klubb på grunn av helhetsinntrykket jeg fikk. Spennende prosjekter, god rekruttering, og et fint samhold både i og rundt klubben. I tillegg er HTH kjente for å utvikle og gi tillit til unge, lovende spillere – noe jeg ser på som veldig positivt. Jeg kjenner også en del mennesker i og rundt klubben fra før av som skryter veldig av det sportslige klubben har å tilby.»

Thomas som er Jonas Stenersen sin lillebrorhadde følgende å si om sitt klubbvalg: 

«Jeg synes HTH virker som en veldig bra klubb. Jeg kjenner trenerne fra før og vet at de er ordentlig dyktige. Samtidig virker spillergruppa nå veldig spennende. Miljøet rundt klubben virker også svært bra og broren min har skrytt veldig av klubben.»

Som klubb er dette to gode signeringer med tanke på lagbygget for fremtiden, vi har et ønske om at de skal videreutvikle seg hos oss slik at de på sikt får og tar en større rolle i laget. Begge gutta startet håndballkarrieren i HK Rygge, før de og resten av den gode 02/03 årgangen ble en del av samarbeidet mellom HK Rygge og HK Herulf. Selv om Isak og Thomas ikke har vært en del av «vårt» guttesamarbeid i Nedre Glomma regionen synes vi det to viktige signeringer. Det er to lokale gutter som velger å fortsette sin utvikling i en lokal toppklubb.