Svensk linjespiller klar for Halden Topphåndball – Halden

Svensk linjespiller klar for Halden Topphåndball

Halden Topphåndball ønsker Tobias Thorbjörnsson velkommen til festningsbyen og spill for ulvene de neste 3 sesongene. Han kommer fra HK Aranäs hvor han har spilt de siste to sesongene.

Tobias Thorbjörnsson, 191 cm, 91 kg, 22 år

Trenerteamet sier følgende om signeringen: 

«Med signeringen av Tobias vil vi få inn en god erstatter for Hannes. Siden det ble klart at Hannes ville forlate oss har vi vært på leting etter en som kan gå inn i laget og ta en klar rolle. Vi tror at vi har funnet en veldig spennende spiller i Tobias. Han er ambisiøs, og vi har et veldig godt inntrykk etter mange samtaler. Han utviser mye energi og vi er sikre på at han vil være med på å utvikle den HTH kulturen vi ønsker å ha på og utenfor banen.»

Tobias om seg selv som håndballspiller:

«Jag vil beskrive mig som en snabb tvåvegs spelare som gilla att spela ett tufft forsvarspill.»

Etter overgangen fra Sävehof til Aranäs har han fått god erfaring fra svensk eliteserie. Som spillertype er han en robust 3`er i forsvar og er en bevegelig offensiv linje, noe som gjør at han komplimenterer de andre linjene vi har for neste sesong. 

Tobias sier følgende om sin overgang til Halden:

«När jag kom i kontakt med Halden kändes de som ett självklart val, en klubb som verkligen vill uppåt och slåss. Känns som Halden har något jättebra på gång!»

Tobias Thorbjörnssons kontrakt med Halden strekker seg over sesongen 2024/2025.