Morten Linder tar på seg landslagstrøya – Halden

Morten Linder tar på seg landslagstrøya

13-17 april i Provence, Frankrike spiller det norske beachlandslaget i håndball en turnering med Sverige og Frankrike. Halden Topphåndballs egen ulv, Morten Linder, har blitt tatt ut. Etter en strålende første sesong i HTH-drakta, med mange fine prestasjoner og mye mål (123 mål på 23 kamper), har Morten Linder blitt belønt med en plass på beachlandslaget. Vi er stolte og veldig glade at en HTH-spiller får muligheten å ta på seg landslagstrøya. Han gjør dette sammen med den tidligere mangeårige HTH-ulven Kristoffer Henriksen. Vi ønsker er begge lykke til!

Foto: Hans-Petter Wille


Du har hatt en veldig fin første sesong HTH og nå skal du ut på nye eventyr med det norske landslaget i beachhåndball, spennende! Hva tenker du om utviklingen din denne sesongen og hvordan føles det å få muligheten til å spille på beachlandslaget?

«Jeg syns utviklingen min har vært fin, og det skyldes gode arbeidsforhold med dyktige lagkompiser 😉 det er veldig kult å få være med beachlandslaget på tur, og det blir en helt ny opplevelse som jeg skal nyte.»

I halden har du tatt en stor rolle denne sesongen, hvilken rolle tror du at du får i beachlandslaget?

«Jeg vet ikke hva slags rolle jeg er tiltenkt, men det finner jeg vel fort ut av, jeg forventer egentlig veldig lite, da dette er min første samling noensinne.»

For dem som ikke sett så mye beachhandboll, hva er den største forskjellen mellom ”vanlig” håndball og bechandboll?

«Den største forskjellen er vel de tekniske elementene, og underlaget. Det er mer krevende å få til de tekniske elementene på sand, men det skal bli kult å se hva vi kan få til!»