Lars Oskar tatt ut på landslaget – Halden

Lars Oskar tatt ut på landslaget

Vår unggutt Lars Oskar Søtorp Kaaterud har blitt tatt ut til juniorlandslaget🐺🧡🖤 

Lars Oskar Søtorp Kaaterud

Etter at fått muligheten å spille noen kamper i starten av dette år har Lars Oskar virkelig visst fin utvikling med mange fine innhopp og prestasjoner. Dette har landslagstrenerne Vidar Gjesdal og Fredrik Ruud ikke gått glipp av og da valgt å ta med våres ulv til samlingen i Skien fra 14-17 mars.

Gratulerer til landslagsuttaket Lars! Du har gjort en veldig fin sesong med fine innhopp og prestasjoner i Halden Topphåndball. Hva syns du om din utvikling denne sesongen og hvordan føles det å bli uttatt til juniorlandslaget?

«Tusen takk!  Føler jeg har hatt veldig god utvikling denne sesongen noe som er veldig gøy. Synes det er gøy å få noen innhopp slik jeg gjør, selvom jeg gjerne skulle ønske jeg fikk spille enda mer. Veldig kult å bli tatt ut!»

Jan Thomas om at Lars Oskar fått denne muligheten.

«Lars Oskar har tatt store steg den siste tiden og har hatt en flott utvikling det siste året. Han jobber knallhardt og har gjort et godt arbeid i forhold til å forbedre sin fysikk. På håndballbanen er han veldig direkte i spillestilen med tøffe satsinger og et godt skudd. Derfor er det utrolig velfortjent at han nå har blitt tatt ut på juniorlandslaget.»