Quiz-show 4/3-2022 – Halden

Quiz-show 4/3-2022

Velkommen til Quiz-Show på Bryggerhuset fredagen den 4 mars 2022 21:00.

Halden Topphåndball i samarbeid med Bryggerhuset Syd inviterer deg til Quiz Show fredagen 4/3-2022 kl. 21:00. Dagen før hjemmekampen mot Elverum skal vi hygge oss og lade opp stemningen før den tøffe kampen.

Quizmaster og DJ Øivind Strøm kommer og vil gi deg en helaften med både spørsmål, musikk og god stemning på Bryggerhuset. Det blir også lett underholdning med løs og ledig prat med håndballspillere fra Halden Topphåndball. med restriksjonene fjernet kan vi endelig være sammen igjen. Kom og vær med HTH-ulvene!

Inngang er kr 200,- som går til å støtte Halden Topphåndball. På grunn av den forferdelige situasjonen i Ukraina har HTH og Bryggerhuset valgt at bidra på den måten vi kan. 50% av inntektene til HTH og deler av Bryggerhuset Syds omsetning fra kvelden går til Røde Kors sitt hjelpearbeid i Ukraina. Dette er en tøff og bekymret tid for mange i Ukraina, HTH og Bryggerhuset syns det da er viktig at vi går sammen og hjelper til med det vi kan🇺🇦🧡🖤

Bryggerhuset er vår samarbeidende hovedsponsor og vi gleder oss over å kunne møtes i Bryggerhusets hyggelige lokale.

Vi håper å se deg der!

DJ Øyvind som har arrangert Quiz-show flere ganger for HTH