Kronekampen 27/3 – du kan bidra! – Halden

Kronekampen 27/3 – du kan bidra!

Kronekampen 2022, var med å bidra!

27.mars er sesongens nest siste hjemmekamp i «bunkersen» og Halden Topphåndball ønsker deg hjertelig velkommen til gratiskamp! Kampen spilles mot Haslum HK. Dette blir en viktig kamp for ulvene, og vi ønsker å skape en skikkelig folkefest!

Kronekampen er et viktig bidrag for å sikre vår drift og vi utfordrer bedrifter og deg som privatperson til å bidra med en valgfri sum for hver tilskuer som kommer. Remmenhallen har et makstak på 440 tilskuere. Du står fritt til å velge beløp og du kan sette en øvre grense for hvor mye du ønsker å støtte med.

Summen dere velger ganges med antall publikummere som kommer. Gir du en krone, så vil beløpet bli maks 440. Gir du 10 kroner blir beløpet maks 4400,-

Alle blir kontaktet etter kampen når publikumsantallet er klart.
Privatpersoner kan betale til vipps #624469 og bedrifter vil få en faktura.

Bruk linken for å bidra til folkefesten —> link