Bertram Obling tar et stor skritt – Halden

Bertram Obling tar et stor skritt

Bertram Obling i HTH-drakten sesongen 2019-2020. Foto HP Wille

Den tidligere Halden Topphåndball spilleren Bertram Obling er klar for å spille i HC Erlangen og da i verdens beste håndballserie Bundesliga. Han gjorde en fantastisk sesong for Halden TH i 2019-2020 da han både ble valgt som årets HTH spiller av Halden Arbeiderblad men også valgt som sesongens beste keeper i REMA1000-ligaen. Deretter fortsatte eventyret for ham i svenske klubben fra Göteborg, IK Sävehof. Der fortsatte hans fine prestasjoner hvor han ble svensk mestere forrige sesong og denne sesongen med å vinne Svenska Cupen.

Vi i Halden Topphåndball er veldig glade for Bertram og hans nye signering og ønsker han all hell og lykke i den nye klubben og det nye eventyret. Siden han kom til oss i Halden Topphåndball har hans karriere pekt rett opp, vi håper og tror den skal fortsette på samme måte framover i Tyskland og HC Erlangen.

Se artikkelen HC Erlangen lagt om den nye signeringen.

https://www.hc-erlangen.de/aktuelles/detailansicht/1250-hc-erlangen-verpflichtet-bertram-obling.html#!news