Ulvene inn mot siste halvdel av seriespillet – Halden

Ulvene inn mot siste halvdel av seriespillet

Halden Topphåndballs A-lag har levert en fin første halvdel av sesongen. Ulvene har hentet inn 15 poeng på 16 kamper. Dette gjør at vi ligger på en god 7.plass før seriespillet starter opp igjen med de 10 siste kampene av grunnspillet. Et av kriteriene for at vi har prestert jevnere er at vi har en større kontinuitet på spillertroppen sammenlignet med tidligere sesonger, dette var også en av hovedprioriteringene fra forrige sesong etter en god evaluering etter kvalspillet vi måtte igjennom sist sesong.  

I vår junioravdeling finner vi spillere som i løpet av høsten har vært på landslagssamlinger, landsdelssamling og andre utviklingstiltak i tillegg til ukentlig hospitering. Mange av disse spiller regelmessig på vårt rekruttlag som spiller i 2.divisjon. Dette laget har også prestert stabilt bra og har blant annet slått opprykksfavorittene Nordstrand og Lillestrøm. Utover dette har juniorlaget kvalifisert seg for nasjonalserie «Lerøyserien» og presterer bra.

Halden TH har signert kontrakt med danske Niclas Buch Christensen gjeldende fra 1.1.2022 og frem til og med sesongen 2023/24. Det at Niclas ble tilgjengelig midt i sesongen fra hans nåværende klubb (TM Tønder) henger sammen med at de ble enige om å stoppe samarbeidet og ikke vente til sommeren som først tiltenkt. Derfor har klubben har valgt å signere kontrakt med han allerede nå. Dialogen om spill for Halden TH var allerede i gang for neste sesong, men prosessen ble fremskyndet. Dette gjør at vi som klubb vil stå sterke inn mot siste halvdel av denne sesongen hvor vi skal sloss for sluttspillplass. I tillegg blir lagbygget for de neste sesongene videreført.

Frem til første kamp 6.2 hjemme mot Bækkelaget SK skal vi bruke tiden godt til å finpusse detaljene, vi skal gjennomføre to treningskamper, Fjellhammer (borte) og Tønsberg Nøtterøy (hjemme).

Målsettingen er den samme som den var før seriestart, vi ønsker og skal jobbe hardt for å komme til sluttspillet. Klarer vi å komme opp på samme nivå som vi har vært store deler av første halvdel har vi stor tro på at vi oppnår målsettingen vi har satt oss.

Vi gleder oss til å møte publikum igjen i Remmenhallen!

Billetter kan kjøpes via vår app Halden Topphåndball eller direkte her