Ny spiller klar for Halden TH – Halden

Ny spiller klar for Halden TH

Halden TH har signert kontrakt med danske Niclas Buch Christensen gjeldende fra 1.1.2022 og frem til og med sesongen 2023/24.

Det at Niclas ble tilgjengelig midt i sesongen fra hans nåværende klubb (TM Tønder) henger sammen med at de ble enige om å stoppe samarbeidet og ikke vente til sommeren som først tiltenkt. Derfor har klubben har valgt å signere kontrakt med han allerede nå. Dialogen om spill for Halden TH var allerede i gang for neste sesong, men prosessen ble fremskyndet. Dette gjør at vi som klubb ønsker å stå sterke inn mot siste halvdel av denne sesongen hvor vi skal sloss for sluttspillplass. I tillegg blir lagbygget for de neste sesongene videreført.

Hans spillestil vil passe veldig godt inn i måten Halden TH spiller på, han er en god duellspiller, har et godt skudd fra distanse og er god på å ta valg. Niclas er en målfarlig bakspiller som vi har fulgt over 1,5 sesong.

Niclas har klare ambisjoner som håndballspiller og vil dermed være med på å videreutvikle Halden TH. Han kommer nylig fra TM Tønder og har tidligere spilt for Roskilde i dansk 1.divisjon.

Velkommen til Halden Topphåndball!

Ny spiller: Niclas Buch Christensen