Resigneringen av Håvard Solheim Jenssen sesong 22-23 – Halden

Resigneringen av Håvard Solheim Jenssen sesong 22-23

Håvard Solheim Jenssen har signert en ny kontrakt med HTH, kontrakten vil gjelde for sesongen 2022-23. Dette er en signering som vi er veldig glade for å lande. Håvard kom fra spill med HK Herulf i 1.divisjon til Halden Topphåndball før 2019/20 sesongen.

Dermed er en ny brikke på plass for fremtiden.  Med Håvard på laget får vi en spiller som alltid gir 100% både i trening og kamp, og som alltid står frem som et godt eksempel med gode holdninger og bidrar til kontinuitet i og rundt laget. Derfor er dette en god signering for oss som klubb å lande tidlig sier sportssjef Nina Staal.

Jeg resignert med HTH fordi det er en klubb jeg trives godt i. Jeg starter å finne rollen min i laget og håper å kunne bidra til at vi fortsetter prestere både denne og neste sesong.

Trenerteamet sier følgende om signeringen:

«Med Håvard vet vi hva vi får, og vi er glede for at han velger å bli hos oss en sesong til. Håvard er en spiller som med sin tålmodighet og arbeidsomhet har vist at han har tatt nivået etter overgangen fra 1.divisjon til eliten. Med sin kompromissløse spillestil har det dessverre vært noen skadeavbrekk, men han har gjentatte ganger vist at han kommer sterkt tilbake og levert godt. Hans energi og gode humør er en viktig del av hvordan vi ønsker å fremstå på og utenfor banen. Han er viktig i alle deler av det å være i et lagsmiljø og er en god bidragsyter for den kulturen vi som klubb ønsker å ha.»