Julehilsen 2021 – Halden

Julehilsen 2021

Snart ringer julen inn….og Ulvene skal ha en velfortjent juleferie etter å ha levert sin siste kamp i første halvdel av sesongen, og vi har hentet inn 15 poeng på 16 kamper. Dette gjør at vi ligger på en 8. plass før seriespillet snur.

Målet for sesongen har vært å jobbe for en større kontinuitet på spillertroppen sammen med trenerteamet, dette var også en av hovedprioriteringene fra forrige sesong etter en god evaluering etter kvalspillet vi måtte igjennom sist sesong. Med god samhandling mellom Sport og administrasjon var klubben tidlig ferdig med å gjøre nødvendige justeringer på spillerstallen og planleggingen av sesongen. Dette er nok en av grunnene til at vi har prestert mer stabilt i år enn sist sesong.

Etter sommerferien har vi kunne trent mer som normalt som følge av covid-retningslinjer, og dette har medført at vi har hatt den ønskelige hospiteringen fra junioravdelingen + ha muligheter til å være ute hos aldersbestemte lag hos samarbeidsklubbene våre. For oss er dette et viktig element i vår Halden TH-kultur.

I junioravdelingen vår finner vi spillere som i løpet av høsten har vært på landslagssamlinger, landsdelssamling og andre utviklingstiltak. Mange av disse spiller regelmessig på vårt rekruttlag i 2. divisjon. Dette laget har også prestert stabilt bra og har blant annet slått opprykksfavorittene Nordstrand og Lillestrøm. Utover dette har juniorlaget kvalifisert seg for nasjonalserie «Lerøyserien». Det gror godt i junioravdelingen og det blir spennende å følge disse unge guttene videre i utviklingen sin.

Det er planlagt Grimsrud Cup helgen 22-24 januar som vi ser frem til å arrangere og krysser fingrene for at vi får til å gjennomføre dette uten restriksjoner.

Daglig leder, Marita Rognøy hilser så mye og gleder seg til å komme tilbake i januar etter en stund borte. «Vi setter umåtelig pris på vårt samarbeide med hver enkelt. I løpet av denne høsten har vi inngått et enda tettere samarbeid med BDO på regnskap. Det innebærer at vi får muligheten til å rette mer fokus på våre eksisterende og nye sponsorer framover».

Vi i Halden Topphåndball takker for samarbeidet og ønsker dere alle en GOD JUL og et RIKTIG GODT NYTT ÅR! Vi gleder oss til å se dere på kamp på nyåret for en fartsfylt og spennende innspurt på serien og forhåpentligvis en sluttspillplass.

Neste kamp i rema 1000-ligaen er 6.februar – se tabellen

Sportslig julehilsen fra oss i Halden Topphåndball