Danske klar for to nye år med klubben – Halden
Jonas Neve

Danske klar for to nye år med klubben

Danske Jonas Neve har signert for to nye sesonger med Halden Topphåndball!

Jonas Neve

Vi er et ungt lag, hvor størstedelen har sine beste år foran seg, så jeg tror laget bliver bedre og bedre med tiden. Forhåbentligt kan vi levere noen gode resultater i denne og de kommende sesonger sier Neve-

Trenerne er veldig glade for signeringen og håper at dette er en signaleffekt for flere. -Alle som legger ned mye tid, krefter og arbeid i sin egen utvikling kommer til å belønnes på sikt. Jonas er en slik spiller. Han begynner å ta plass i garderoben og er i ferd med å finne sin rolle på laget. Vi har tro på at Neve kommer til å bli en god forsvargeneral for laget.

Med denne signeringen og med de spillerne vi allerede har på kontrakt for neste sesong gir det trenerne og klubben litt ro. Det å kunne signere kontrakter som strekker seg over flere sesonger er viktig med tanke på kontinuitet, dette er noe vi jobber med å få til på flere spillere.

Av: Sigvald Veim Andreassen