Truls på trening – Halden
Truls var imponert over skuddferdighetene.

Truls på trening

TTIF Håndballs håndballskole for 5-8 åringer hadde Ulvebesøk av Truls Erik Grøtta på trening sist mandag, og han hadde sitt og stri med som målvakt.

Det var imponerende mange skuddfinter og gode skudd her, synes Truls. Ungene satte stor pris på å ha en «ekte håndballspiller» å skyte på, og det ble vel klart at Haldens eliteserielag ikke bør prøve seg på omskolering av Truls med det første.

På håndballskolen er det både jenter og gutter i alderen 5 til 8 år. De har mange ulike øvelser i ulike grupper. Mandagens trening var rikt sammensatt av ulike sprette og balanseøvelser med ball, forskjellige kasteøvelser og lag-øvelser der løp og kast bakes inn i leken. Alle barna ønsker seg enda flere å spille med, og foreløpig er det god kapasitet både ift plass og instruktører.

Håndballskolen er nemlig heldige med en svært god trenerduo i Daniel Dammyr som har tung trenerutdannelse og lang trenererfaring og Paul Andre Solberg som har doktorgrad i idrettsvitenskap og arbeider i Olympiatoppen med landets beste idrettsutøver – og 5-8 åringer i Tistedalshallen på mandager.

Når gruppa også får gjestetrenere fra Halden Topphåndball, må man kunne si at det satses med topptung kompetanse på de yngste.

Og hvem vet. Om snaut 10 år ser vi kanskje en og annen fra denne gruppa entre parketten i sin eliteserie-debut ….

Håndballskolen er mandager fra 1730 til 1830 i Tistedalshallen.