En keeperlegende er klar for årets Salmingcamp! – Halden

En keeperlegende er klar for årets Salmingcamp!

Neste instruktør i Salming Håndballcamp 2021 er Morten Nergaard Landets mest meritterte keeperprofil med sine 50 Champions League kamper og hele 14 titler i Norge er klar for å lære bort triksene sine!

Det er svært gledelig og med stolthet vi kan by årets deltakere på Salmingcamp på nok et stornavn innen norsk elitehåndball. Foruten femti kamper i det gjeveste du kommer i håndballverden – Champions league, har han – hold dere fast – fjorten Norske titler! Ni sluttspill, tre seriegull og to cupgull!

«Jeg er med for å være best, og prestere»! Dette er Nergaards mantra! Nå vil han øse av sin kunnskap til årets gutter og jenter som deltar på årets camp. Hvordan posisjonere seg i angrep og gjøre det vanskelig for keeper, hvordan jobbe sammen med keeper i forsvar – dette er noe av det Morten vil lære dere i juni måned. Til vanlig jobber han som lærer i Elverum, som også er hans fødested. Han har tre barn og elsker å trene og være med familien sin ute i naturen. Han kom til Halden topphåndball, høsten 2020 og har signert ennå en sesong med ULVENE!