Halden topphåndball fyller 10 år! – Halden

Halden topphåndball fyller 10 år!

Byens eliteklubb kunne i går den 18 april skilte med ti-års jubileum.

Klubben som har kloret seg fast i eliteserien i en by uten fasiliteter, har klart det – på tross av!

Med en rekke ildsjeler kan Halden topphåndball nå se hele ti år tilbake. Det er en rekke personer som står bak hele denne fantastiske reisen, og vi lar noen av disse fronte dem alle.

Erlend Lund, Jonas Wille, Bent Joar Wang, Naimy Nilsson, Karin Iversen og Eva Henriksen.

Takk til alle våre frivillige opp gjennom, og ikke minst våre trofaste herlige supportere!

Takk til Jørgen Korseth, Ann Hege Marken og Stine Fjerdumsmoen som utgjør vårt flotte medisinske team! Vårt styre, sportslig team og våre flittige oppmenn.

Vi hadde ikke vært her i dag uten våre fantastiske SPONSORER! Mange hadde trua helt fra starten og de fleste har vært med oss i alle disse årene – på både opp- og nedturer.

Kynningsrud AS, Grimsrud AS, Berg Sparebank, Sparebank1 Østfold Akershus, TISTA senter, Spenst Halden, Bryggerhuset Syd og Salming Norge for å nevne noen og lar disse representere våre femti fantastiske samarbeidspartnere. Vi er evig takknemlig for hver enkelt av dere!

Takk til Halden arbeiderblad for fantastisk kyndig dekning av våre aktiviteter, både på og utenfor parketten.

Takk til våre flotte samarbeidsklubber som kontinuerlig sørger for godt arbeid på breddenivå – TTIF håndball, HK Eidsberg, Gamle Fredrikstad ballklubb, Rolvsøy IF og Sarpsborg IL håndball.

En like stor takk til Halden Håndballforening og Halden idrettsråd og Olympiatoppen Øst for godt samarbeide.

En stor takk til alle klubbene i REMA-1000 serien for god konkurranseånd og deling av erfaring og kunnskap, og tusen takk til Hein og Pia i Norsk topphåndball, og likeså Norges Håndballforbund for deres støtte, og forståelse med hallsituasjonen i Halden.

Vi ser nå fram til ti nye spennende år, og setter vår lit til Halden kommune for en god fremdrift av OS ARENA og gleder oss etter mange år – å snart få komme hjem til storstua!! Alt ligger nå til rette for en spennende fremtid og det hele skal feires med en skikkelig fest i august måned!

Hilsen Marita og Caroline

Halden topphåndballs hovedkvarter 😉