Ulvunger i full utvikling – Halden
TTIF Gutter 10 og 11

Ulvunger i full utvikling

Her er Haldens største guttelag! TTIF håndball har nå et lag på gutter 2010-11 der det spirer og gror og som i dag teller hele tyve unge håpefulle.

Denne herlige gjengen har det gøy og sosialt og flere av dem har nok som ambisjon om en dag ende som profesjonell spiller på elitelaget i byen!

To av Halden topphåndballs spillere, Lars Oscar Kaaterud og Kristian Bjerke Pedersen er sterkt involvert som trenere på dette laget, og dette gir selvsagt en ekstra motivasjon til de unge spillerne. Vi som klubb vil følge med ettersom de utvikler seg, og håper mest av alt at de fortsetter med håndball så lenge som mulig.

HTH’s guttetrenere

Vi ønsker i denne sammenheng å sende en varm takk til nettbedriften Chilli.no, for den fine støtten til denne saken! Nettbutikken leverer flotte garderobeløsninger, belysning og annet herlig til hjemmet ditt. PS, noe å tenke på i disse kalde og spesielle tider.

Les mer om deres tilbud på hjemmesiden ved å trykke på logoen under: