Halden Topphåndballs gullrekrutter! – Halden

Halden Topphåndballs gullrekrutter!

Eliteklubben er klar for å satse på unge helter! Nå skal det bygges en solid stamme av egenproduserte spillere, og Kasper og August er prakteksemplarer!

Halden topphåndball har vært kjent for å være en utviklingsklubb der man kommer, spiller bra, får masse promo, for så å dra videre til større klubber i inn og utland.

Nå er jobben i gang med å rekruttere egne spillere, gjennom samarbeidsprosjektet «GUTTELØFTET I ØSTFOLD» der 5 klubber (pr i dag) er med. Målet er å holde våre unge spillere lengst mulig i klubben, og om de skal videre bør det være utlandet!

To unge lovende spillere har markert seg helt spesielt denne sesongen! Forsvarskjempen August Storbugt og høyrevingen Kasper Lien. De har fått særdeles stort ansvar av klubbens hovedtrener Jan Thomas Lauritzen, og de har innfridd! De er begge tatt ut på rekruttlandslaget og har på kort tid blitt noen av klubbens aller største profiler og yndlinger. Også utenfor banen utmerker de seg med sitt pågangsmot, seriøsitet og konkurranseinstinkt. Flotte forbilder er de begge for barn og unge i vårt håndballdistrikt!

Vi benytter anledningen til å informere dere om bedriften som sponser denne saken.

FURNITUREBOX

Skal du gjøre forandringer hjemme å bytte ut noen av deres gamle møbler, så ta en kikk her.

Av: Halden Topphåndball