Follo – Halden TH (31 – 34) – Halden

Follo – Halden TH (31 – 34)

Ulvene videre i cupen etter borteseier!

Halden startet best og ledet 3-1 etter 6 minutter. Så ble det dårlig skyting og tekniske feil på Ulvene og hjemmelaget scoret 4 kjappe mål før Halden igjen fikk litt kontroll å spillet sitt. Lagene fulgte hverandre til 7-6 etter 13 minutter. Da fikk Trym direkte rødt kort for kontant og hard takling i forsvar der dommerne mente det var strake armer. Alt for strengt dømt! Ulvene fikk altså 2×2 min utvisning for det kortet og måtte legge om alle planer. De taklet de 4 minuttene i undertall veldig bra og Jonas i målet tok viktige skudd i perioden. Etter dette gikk Ulvene seg fast i Follos aggressive forsvar og i tillegg skjøt de for enkelt på en så god Follo-keeper som Bjørkmann Myhr. Dermed dro gjestene fra igjen til 14-10 før Halden igjen skjerpet seg og knappet innpå slik at det skilte kun ett mål til pause. Det betød 17-16 til hjemmelaget. Det svingte som vanlig av Ulveflokken!

Halden brukte pausen godt og fikk satt sammen forsvaret bedre. De gikk kjapt opp i ledelsen og beholdt den resten av kampen. Midtforsvaret med Kristoffer og Hannes tok stort sett det som var, bortsett fra at de hadde litt trøbbel med å stoppe lave innspill til Follos strek. August sto fjellstøtt som høyre toer, mens vår venstre 2’er stadig ble passert på utsiden. Her må Jan Thomas finne gode løsninger for her slet vi mot Fjellhammer også. Etter 22 minutter ledet Ulvene med 5 mål og virket å ha kontroll. Så fulgte en periode med dårlig skyting og det ble skikkelig nerve i kampen. Stillingen var 30-31 med 4 minutter igjen på klokka. Dette kunne gått riktig galt hvis ikke Follo hadde stresset og bommet de siste 2 minuttene. Men Ulvene holdt hodet kaldt. Det holdt helt inn og gutta er videre i cupen!

Jonas Stenersen sto en god kamp i mål med 10 redninger (7 i andre omgang) på 32 skudd. Han bidro godt til seieren. Toke var toppscorer med 8 mål på 13 skudd + masse gode assists. Han ble kåret til Haldens beste. Litt for het i toppen i perioder, men alltid kreativ og målfarlig. Hannes scoret 7 av 7 fra strek og stod knallgodt i forsvar i tillegg. Truls er stadig mer direkte på mål og noterte seg med 4 mål på 6 skudd. August satte 4 av 4 og tettet igjen høyresiden i forsvar. Mads var meget skuddvillig fra høyre bakspillerposisjon, men må nok stille inn siktet bedre –  2 mål på 10 skudd var resultatet. Vingene fikk ikke så mye å jobbe i denne kampen, men scoret 6 mål til sammen. Casper Ebbesen scoret bl.a. 2 flotte mål på flyvere fra kant i 2. omgang. da Ulvene ble passive og trengte mål. Godt gjort og verdifullt for laget!

Dette var en skikkelig lagseier der unggutta dro dette i land uten gamlefar og kaptein Trym – godt gjort!

Deilig med avansement i cupen – vi gleder oss til fortsettelsen

Topp tre

1.     Toke

2.     Hannes og August

3.     Jonas

Gratulerer med seier og avansement i cup’en, Hannes. En rotete og spennende kamp. Hvordan vil du beskrive din egen og lagets innsats?

-Tack så mycket, väldigt skönt med vinst och vidare avancemang i cupen! Tycker vi tar igen starkt och krigar på efter det röda kortet på Trym och de 4 minuters underläge vi fick efter det. Väl krigat att vi inte ger oss utan bara fortsätter och tycker vi i andra omgång är klart bättre än Follo trots att det blir jämt i slutet. Vi måste bli lite mer kyliga när det väl ska avgöras men det kommer! Är ändå nöjd med min egen insats. Kul att få många inspel att jobba med, finns alltid ting att göra bättre både i angrepp och defensivt men kul att få göra lite mål och bidra till laget.

Grattis med seier og bestemannspris, Toke. Det svingte mye i dag og det ble mye baklengsmål. Hvordan evaluerer du kampen?

-Jeg synes vi spiller vores kort rigtig angrebsmæssigt, så vi alle kommer i gode situationer. Tungt at miste Trym i starten af kampen, men vi fandt alternativer som fungere glimrende offensivt. Jeg oplevet egentligt at vi står godt forsvarsmæssigt 6 mod 6. Men når tempoet i kampen er høj, vi får mange udvisninger og Follo løber lidt kontra, så bliver det hurtigt mange mål.

Gratulerer med god kamp for din del, Jonas og seier over gamle lagkamerater. Hva syns du om kampen?

-Synes vi gjør en ganske bra kamp, men at vi gjør det litt for spennende på slutten. Selv får jeg en bra start når jeg kommer inn og får mye selvtillit, noe som hjelper meg gjennom hele kampen. Veldig deilig å vinne og å gå videre i cupen

Sjefen sjøl Jan Thomas var godt fornøyd med seieren

-Vi visste det ble tøft her og syns vi vinner på moralen i dag og at vi aldri gir oss. Vi får en vanskelig start med mange utvisninger, tidlig rødt kort på Trym og er bak med 3-4 mål.. sterkt å klore oss fast da!!. I andre omgang syns jeg vi er det beste laget, står bra bakover, Jonas står bra i mål og vi scorer mye fremover. Går opp i en fin ledelse 7-8 minutter igjen av kampen, men på kort tid slipper vi de for lett inn i kampen igjen. Da viser vi nok en gang karakter og drar en tett kamp i land.